2777
2789
عنوان

نهایی از الان😃

169 بازدید | 15 پست

اگه از الان شروع کنم روزی ۸ ساعت به بالا میتونم بالای ۱۹ بشم؟ تجربی ام

ضمن اینکه صفر نیستم و در طول سال خوندم و اینکه کلاس هم ثبت نام کردم اما این دو روز اولو خوب نخوندم و کمی نا امید شدم

برای آرامش و خنده ها های از ته دل مامانم یه صلوات میفرستی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره صد درصد حتی بهتر

وای عزیزم مرسی بخدا دارم میمیرم از استرس... شما همونی بودی که برادرت کنکور اردیبهشتو خرلب کرد و کنکور تیرو ترکوند؟

واقعا جای تشکر داره که مطرح کردی و باعث انگیزه شد🥰😘

خواهش میکنم بابا  اره خیلی ها هستن که چون اردیبهشت بد میدن دیگه کلا نا امید میشن به پشت فک میکنن اما اگه بریم از همون رتبه برتر ها یا کسایی رشته تاپ میخونن بپرسیم میبینیم تقریبا اکثرا همین بودن 

خواهش میکنم بابا اره خیلی ها هستن که چون اردیبهشت بد میدن دیگه کلا نا امید میشن به پشت فک میکنن اما ...

عزیزم میشه تو تاپیک قبلم هم نظر بدی سر این مسئله اصلا نمیتونم درس بخونم عذاب وجدان دارم