2821
2789
عنوان

دوراهی زندگیم

120 بازدید | 18 پست

فرض‌کنید جای منید و خواهرانه بگید چ راهیو انتخاب میکنید

من فارغ التحصیل ۱۴۰۰ هستم و متولد ۸۱ ام 

در حال جداییم و دادگاه دارم …( اینو میگم بدونید ی مقداری فکرم درگیره و یکم افسردگی دارم)

میخام برای ایندم ی تصمیم جدی بگیرم دیپلم تجربی دارم

راه اول اینکه برم دانشگاه ازاد بخونم در‌کنارشم ی کار پاره وقت انجام بدم ک ماهیانه پولیم واس خودم داشته باشم .. و برم باشگاه و خودمو اینجوری مشغول کنم 

یا اینکه بشینم یکسال برا کنکور ۱۴۰۵ بخونم و‌اینم در نظر داشته باشید دقیقا سال دیگ بخام برم دانشگاه مهر ماه میشه ۲۴ سالم…

لطفا صادقانه جوابم بدین

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ازاد روانشناسی خوبه ب نظرت؟نمیدونم خیلی فکرم‌درگیره 🥲

اره عزیزم بفکر خودت و پیشرفتت باش 

کنکور بیشتر افسردگی میاره مخصوصا تواین مرحله سخت زندگیت

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
یعنی حسرت کنکور نمیمونه رو دلم؟اینده داره دانشگاه ازاد؟ روانشناسی خوبه؟

نه کنکور حسرت خاصی نیست که بمونه رو دلت 

من هم لیسانس و هم ارشد دولتی خوندم الان برمیگشتم به عقب حساسیتم رو کم میکردم و آزاد میخوندم چون واقعا فرق خاصی ندارن زیاد 

روانشناسی هم خوبه 

بااحترام درخواست دوستی قبول نمیکنم.

اره عزیزم بفکر خودت و پیشرفتت باش کنکور بیشتر افسردگی میاره مخصوصا تواین مرحله سخت زندگیت

روانشناسی اینده داره ب نظرت مثلا بعدا‌ بتونم درامد داشته باشم؟

واقعا از نظر روحی داغوو‌‌ونم

نه کنکور حسرت خاصی نیست که بمونه رو دلت من هم لیسانس و هم ارشد دولتی خوندم الان برمیگشتم به عقب حساس ...

چ رشته ای خوندی عزیزم؟

مثلا میگم بعدا نگم کاش میخوندم پیراپزشکی یا فرهنگیان میاوردم بعدش برا خودم تو اینده درامدی داشتم از طریق رشتم…

خیلی سر درگمم خیلی نمیدونم چیکار‌کنم فقط اگ بدونم مثلا روانشناسی بازار کار داره بعدا حتما میخونمش

روانشناسی اینده داره ب نظرت مثلا بعدا‌ بتونم درامد داشته باشم؟واقعا از نظر روحی داغوو‌‌ونم

ی معلم داشتیم ازاد خونده بود و معلمم شده بود و... 

میتونی قبلش بازم تحقیق کنی 

میفهمم گلم بخاطرهمین میگم خودتو مشغول کنی بهتره 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
چ رشته ای خوندی عزیزم؟مثلا میگم بعدا نگم کاش میخوندم پیراپزشکی یا فرهنگیان میاوردم بعدش برا خودم تو ...

من حقوق خوندم 

خودت میدونی ولی من فکر میکنم تو توی این مرحله از زندگیت که درگیری فکری داری شاید نتونی از پس کنکور بربیای و فقط عمرت هدر شه سرش

بااحترام درخواست دوستی قبول نمیکنم.

من حقوق خوندم خودت میدونی ولی من فکر میکنم تو توی این مرحله از زندگیت که درگیری فکری داری شاید نتونی ...

ازمون وکالت شرکت نکردی گلم؟

دقیقا خودمم ترسم همینه