2821
2789
عنوان

شوهرم قرصیه

374 بازدید | 23 پست

متادون و ب ۲ میخوره . نمبدونم مصرفش چیه . ولی میره سرویس حدود نیم تا ۴۰ دقیقه گوشه سرویس وایمیسته مطمئنم میره برای مصرف . ب نظرتون جدا نشم و ادامه بدم پشیمون میشم ؟ ممکنه سالها بعد مافنگی بشه اگر فرض بزارم ک فقط متاودن میخوره ؟

ممکنه قبلاً سابقه داشته یا مشکل دیگ داره

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

باباش تریاک میزنه . شاید مجردی از تریاک باباش برمیداشته

آره ممکنه جایگزین بزنه یا مشکل جنسی داره مخفی کنه

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

قطعا که پشیمون خواهی شد با این زندگی

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

متادون مرد رو بدبخت میکنه. میل جنسی صفر میشه. اسپرم صفر میشه و دیگه بچه دار نمیشه. انقدر که متادون عوارض داره مواد عوارض نداره. کلا مرد رو از مردونگی میندازه انگار داری با پیرمرد ۱۰۰ ساله زندگی میکنی. باهاش اتمام حجت کن بگو میرم شکایت میکنم مهریه اجرا میذارم... بترسونش متادون رو ترک کنه. ترکش خییییییلی سخته و برای بعضیا شدنی نیست اما غیرت میخواد. الان شوهرت معتاد نیست. اصلا متادون رو برای بعد از ترک مواد استفاده میکنن. اما همین متادون اعتیادش از مواد بدتر و عوارضش بدتره

متادون رو به هیچ وجه به تنهایی مصرف نمیکنن تریاکی شیشه ای چیزی مصرف میشه بعد زمانیکه دسترس نباشه یا نمیدونم به هر دلیلی متادون درکنارش مصرف میشه

من آدم متادون دیدم اطرافه خودم ک یکیش تریاکی بود یکیشم ک بابای خودم بود شیشه :) 🥲

اون تریاکی و شوهر شمارو نمیدونم ولی بابای خودمو میدونم زندگیمونو تباه کرده تعادل روانی نداره درحال حاضر بعد از چندین سال مصرف

قسم میخوره دو دیقه بعد زیرش میزنه ، هیچ چیز براش مهم نیست خونه و خانواده ، با خودش حرف میزنه

از مادرم فقط تمکین میخواد ، وحتی بهش خیانت هم میکنه خیلی آشکارا خودم دیدم ازش

خودم دانشجو راه دورم الان ک تعطیله زمانیکه اومدم خونه خاستم برم ۷۰۰ بم داد برا کرایه دیگه سه ماه تو شهر غریب بودم زنگ نزد بگه پول داری نداری زندگیت چطور میگذره

تو رو نمیدونم میخای چیکار کنی ولی از صمیم قلبم میخاستم مامانم همون قبلنا ازش جدا میشد و اینقد کش پیدا نمیکرد

و واقعا آرزوی مرگشون دارم دلم میسوزه ک اینو راجبه بابام میگم ولی واقعا سخته...

نمیگم حتما شوهر شما چ مصرفی داره و آینده شما با ایشون چطور میشه ولی ازتون خاهش میکنم قبل از اینکه بچه ای رو بدبخت کنی با کمک مشاوره و فرادی کار بلدن پیش برو تو تصمیم بگیر هرموقع مطمعن شدی میتونه تورو خوشبخت کنه و برای بچت پدر خوبی باشه اون وقت بمون