2777
2789

بازم عمل میکردید؟ لطفا صادقانه جواب بدید

همه دوستام و آشناهام که عمل کردن تا میگم میخوام عمل کنم همشون میگن ما پشیمونیم حس میکنم الکی میگن تا من عمل نکنم فقط خودشون عمل کرده باشن😐😂آخه از نظر من بینیاشون خوشگله

اونا که ناراضی هستید میشه بگید چرا؟؟؟

و اگه ردضی هستید هم اسم دکترتون لطفا

ناراضیم  دکتر واردی 

عمل میکنم اما پیش یه دکتر دیگه  چون بینسم واقعا بزرگ بود

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

راضیم 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکترتون؟ فرم بینی؟

نیمه فانتزی 

آرش شریفیان 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...
مبارک باشه با عمل بینی لب رو هم عمل میکنن متقارن در بیاد؟

ممنون 

نیمدونم همزمان عمل میکنن یا نه باید با دکتر صحبت کنی 

علت نارضایتی ام میشه بگی؟مثلا فرمش تنفست یا؟

تنفسم خرابه فرمش ک خیلی خوبه هرکی میبینه میگ کجا عمل کردی ... 

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
مبارک باشه با عمل بینی لب رو هم عمل میکنن متقارن در بیاد؟

منظورت سانترال لبه؟ اره 

ولی بنظرم سانترال خیلی وحشتناکه