2777
2789
عنوان

شوهرم مشکل داره یا من

152 بازدید | 12 پست

دیشب مهمونی بودیم بعد منم همراه بقیه مادر شوهرم و جاریام و خواهر شوهرم و اینا بلند شدیم بریم خونه

اومدم بیرون دیدم شوهرم نیست

تو خونه میزبان هم زنگ زدم جواب نداد

جاریام و مادر شوهرم و خواهر شوهرم رفتن من تو کوچه منتظر بودم تا شوهرم بیاد

نه میشد باز برم داخل خداحافظی کرده بودم نه شوهرم میومد

دم در هم شلوغ بود خجالت کشیدم

خیلی شوهرم بی فکر و بچه هست همیشه ول میکنه میره با رفیقاش از من و زندگیمون تعریف میکنه خیلی وراجه

برای خانوادش و همه

فقط شوهر من نبود بقیه مردا بودن تافته جدا بافته هست تحفه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احساس میکنم دوستم نداره بهم اهمیت نمیده

وسایل خونه خراب میشه درست نمیکنه

فکر زندگی نیست

بهم توجه و محبت نمیکنه

نیاز مالی و جنسی و عاطفیم رو براورده نمیکنه

😂😂😂چرا مونده بود خونه میزبان ؟ چجوری شما رفتنی متوجه نشدید حضور نداره پیشتون؟

مردا تو حیاط بودن فکر کردم تو کوچه پیش بقیس ولی رفته بود پیاده روی و سیگار بخره کلی منتظر موندم 

مردا تو حیاط بودن فکر کردم تو کوچه پیش بقیس ولی رفته بود پیاده روی و سیگار بخره کلی منتظر موندم

چ بی فکره ، کاش خودت زنگ میزدی بهش میگفتی چرا اینکارو کردی من الان تو خیابون منتظر تو موندم اطلاع بده خب

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡
چ بی فکره ، کاش خودت زنگ میزدی بهش میگفتی چرا اینکارو کردی من الان تو خیابون منتظر تو موندم اطلاع بد ...

زنگ زدم تازه بعدشم اومد با همون ادم مزخرفی که رفته بود وایساد تعریف کردن

خیلی بی عقله تا یه چیزی میشه همه رو خبر دار میکنه برای یه بحث کوچیک زنگ میزنه به بابام

نمیدونم چیکار کنم