2777
2789
عنوان

دیر زبون باز کردن بچه

343 بازدید | 55 پست

بچه ها همه میگن دختر بچه ها زود به حرف میان دختر دوستمم الان 15 ماهشه چند تا جمله میگه و کلی کلمه اما دختر من 18 ماهشه و فقط چند تاکلمه ی مامان بابا ددر قلقل کجا و بریم رو بلده - همه بهم میگن چه قدر کم حرف میزنه و باید ببریش گفتار درمانی - بچه های شما چند ماهگی جمله گفتن؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه اینا بستگی داره ب محیط اطراف بچه ،هرچقد شما کم حرف تر باشید بچه ام دیر زبون باز میکنه،سعی کنید زیاد حرف بزنید..شعر بخونید و ....

پسر قشنگم ،نور دیده ی من💙💙لااله الاانت سُبحانَکَ اِنّی کنتُ مِن الظالِمین☆

میدونم هیچ ربطی نداره به تاپیک

ولی من نتیجه دیدم واقعیه اگه خواستید بگید تو یه کتابی نوشته بود چطور بفهمیم به حاجتمون (عشق یک طرفه، عشقمون ، قبولی دانشگا ، بارداری ،خونه خریدن ،کار، و.......)میرسیم یا نه اگه کسی خواست بدونه بیاد تاپیکم بهش یاد میدم خیلی واقعیه و روشش از طرف یه شهیدیه

عزیزم مقایسه نکن.پسر من ۳سالش تموم شد حرف زد.همه میگفتن ببر دکتر ولی وقتی همه چیزش طبیعی بود چیکارش میکردم الانم مثل بلبل حرف میزنه.دختر خالمم همسن پسرمه ولی اون قند داره الان هم متاسفانه نمیتونه حرف بزنه.هنوز خیلی زوده 

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم

به خداکه همه ی بچه هامثل هم نیستن مقایسشون نکنیدددددددددددددددددددددددد ای ۱۰۰بار

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
هنوز ۱۸ ماهشه زودهاما به دکتر بگو امگا۳ بده بهش

جدی ؟ تاثیر داره ?

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

۱۸ماه دیره؟

عزیزم هر بچه ای یه جوره دختر پسر نداره  متفاوتند بچه ها

بچه ممکنه یک سالکی شعر بخونه حتی یه بچه همسن پسرم در فامیل بود 

و پسر من ۳سالگی حرف زد

یه پسر دیگه ام ۲سالگی

این چیرا نه دلیل بر هوش هست نه مورد خاصی داره

هیچ وقت حتی دو قلو ها هم نباید مقایسه کرد