2777
2789

نه تعلیق میکنین نا تاپیک حذف میکنین 

از این سایت متنفرممم نی نی یار برای شما هم متاسفم با این قانون 

اره یکم سایت هرکی به هرکی شده و انگار اصلا به نی نیار دسترسی نداری 

بهترین قسمتش این بود که اون نی نی یار۵ رفت😐

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان ک هستن لینک تاپیکتو بده بهش پاک میکنن برات

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم
اره یکم سایت هرکی به هرکی شده و انگار اصلا به نی نیار دسترسی نداری بهترین قسمتش این بود که اون نی نی ...

مرده شور ببرتش یه بار یه کاربر هرچی که لایق هفت جدش بود رو بارم کرد اومدبجای اینکه به اون چیزی بگه  کاربری سال ۹۶ منو ترکوند بدون هیچ دلیلی خدا ازت نگذره نی نی یار ملعون۵

مرده شور ببرتش یه بار یه کاربر هرچی که لایق هفت جدش بود رو بارم کرد اومدبجای اینکه به اون چیزی بگه ...

دقیقا 

یه بار با یه کاربری که اینجا به اصطلاح معروفم هست به مشکل خوردم 

طرف رفت دوستاشو اورد🤣🤣عین بچه های دو ساله 

بعد جالبه نی نی یار بجای تذکر به اونا اومد منو تعلیق کرد

چرا؟؟؟

چون همونا از رفیقای خودش تو این سایت بودن حتی یه تذکر سادم‌بهشون نداد  ولی من یه کاربر ساده که نه کسیو میشناسم نه خ....مالی نی نی یارو کردم!

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم