2777
2789

پسرم صورتش پر از جوشه.دکتر پوستم بردمش مرتب تا یک سال خیلی بهتر شد بعدش گفت دیگه لازم نیست بیاد داروهای که تموم شد دوباره صورتش پراز جوش شد.کمرش و پشتش پراز جوشه.چیکارش کنم؟ ببرم متخصص داخلی؟

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بادکش و زالو درمانی و حجامت هم سنیدم برای جوش خوبه تغدیه ش هم خوب باشه خوراکی های چرب و شیرینی جات ن ...

سعی میکنم ولی خیلی بدغذاست

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           
پسرمنم همین بود الان که ۱۶ سالشه فلفلو ادویه نمیخوره بهتر شده خیلی

منظورتون تمام ادویه هاست؟تخم گشنیز و سماق آویشن و پودر سیر و پیاز؟

پسرمنم همین بود الان که ۱۶ سالشه فلفلو ادویه نمیخوره بهتر شده خیلی

من تو غذاهام میریزم به خاطر تنظیم قند خون

پسرمنم . الان روزی نصف استکان عرق کاسنی میدم یکم کنترل شده . فقط امیدوارم این کاسنی خودش ضرر نداشته باشه.

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
پسرمنم . الان روزی نصف استکان عرق کاسنی میدم یکم کنترل شده . فقط امیدوارم این کاسنی خودش ضرر نداشته ...

میگن عرقیجات برا کبد خوب نیست که

اره بهتر شد البته ۱۴ سالگی زیاد بود الان ۱۶ سالشه خوب شده ادویه ها و غداهای تند ممنوع

اخه نمیشه غذا بدون ادویه که

میگن عرقیجات برا کبد خوب نیست که

نمیدونم کاسنی هم بده یا نه ؟ چون کاسنی طبعش خنکه 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
اره بهتر شد البته ۱۴ سالگی زیاد بود الان ۱۶ سالشه خوب شده ادویه ها و غداهای تند ممنوع

هیچ ادویه ای نمیریزین تو غذا؟