2821
2789
عنوان

تایپیک خلافکار🤣🤣🤣🤣🤣

222 بازدید | 18 پست

موضوعش چی بود؟

انگار یه بچه پشت گوشی بود

موندم کدوم خلافکاری میاد تو سایت عمومی اینو میگه🤣🤣🤣🤣🤣 خدا

ازم هیچی نپرس هییچییییی نپرسسسسس

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ای کلک‌ خودت تاپیک زدی که خلافکارم محافظ شوتی هستم کارم حلاله بچه م رو نفرین کردن باید همه به شغل من احترام بذارن من تیر خوردم قاچاق کردن نون حلال درآوردنه 😆😆فکر کردی همه اینجا ساده هستن که دروغاتو باور کنن آره ؟بعد دیدی لو رفتی و خیلیا متوجه دروغت شدن داری دستتو پیش بگیری پس نیفتی ؟باشه ما هم هیچی حالیمون نیست 😉😉😉😉😉

خودت فهمیدی کسی که خلافکار باشه اینقد ساده نیست بیاد سایت عمومی خودشو لو بده چون راااحت میتونن دستگیر کنن 

کلا بیخیال دروغ شو چون فورا دستت رو میشه همون‌طور که دست خیلیا اینجا رو شده و مجبور شدن کاربریشونو تخته کنن با یه کاربری دیگه و هویت دیگه بیان دروغ جدید بگن 🤣🤣🤣🤣

ای کلک‌ خودت تاپیک زدی که خلافکارم محافظ شوتی هستم کارم حلاله بچه م رو نفرین کردن باید همه به شغل من ...

چی میگی واسه خودت کی گفته من شوتی میرم

من اسکورتم 

اون کاربر جدیده رو میگم که سنشو زده ۱۵ سال که یه جا گفته میخوام بریم اردو یه جای دیگه تایپیک زده خلافکارم  مواد قاچاق میکنم 

اسکورت هم که جرم نیس  حالا میخوای باور کن یا باور نکنی زندگی منو تغیر نمیده  پولی که من شب خرج میکنم صب از دهن شیر در میارم حلال حرومیشو هم خدا تعین میکنه نه مردم

مثل اینکه در جریان تاپیکم اصلا نیستی کی گفته بیا به شغلم احترام بزار گفتم همه به شغلای هم احترام بزاریم

موندم چجوری میتونین ابن همه از خودتون در بیارین🤣🤣🤣 هرچی باور کردی باور کردی  باور هم نکردی که نکردی چیکار کنم؟

مارو به خیر شمارو به سلامت

ای کلک‌ خودت تاپیک زدی که خلافکارم محافظ شوتی هستم کارم حلاله بچه م رو نفرین کردن باید همه به شغل من ...

خلاف کار نیستم یه محافظ سادم  انشالا بیشتر تو کارم پیشرفت کنم 

دستگیری که والا راحته مخبر خا.......یمال  تو سایت زیاد داریم ولی خب اینا در جریان زندگی ما نیستن همونقدر که تو این سایت مخبر هست ماهم پارتی داریم

نه خیلی هم زرنگن باور کنن یا نکنن مهم نیس ما شغل نونمونو داریم خداروشکر باور یا نداشتن کسی نونی برای ما نداره خداروشکر که اینقدر احمق نیستیم منتظر باور کردن دیگران باشیم راست ریست آشکارا میگیم

نه خیلی هم زرنگن باور کنن یا نکنن مهم نیس ما شغل نونمونو داریم خداروشکر باور یا نداشتن کسی نونی برای ...

🤣🤣🤣🤣باشه ما هم از پشت کوه اومدیم هیچی حالیمون نیست 

مجازیه دیگه همه توهم ها و ارزوهاشونو اینجا زندگی میکنن 😁😁😁😁آخه هیچی هم که گیرتون نمیاد دروغ میگید 

حداقل تو اینستا و یوتیوب پربازدید میشید ویو بره بالا یه پول گیرتون میاد اینجا هیچییییییی

چی میگی واسه خودت کی گفته من شوتی میرممن اسکورتم اون کاربر جدیده رو میگم که سنشو زده ۱۵ سال که یه جا ...

خب اونم مثل خودته دیگه 

دروغ که کنتور نمیندازه 

تو دروغ بگی خوبه اون بگه بده ؟😳😳😳😳😳🙄🙄🙄🙄🙄🙄

خب اونم مثل خودته دیگه دروغ که کنتور نمیندازه تو دروغ بگی خوبه اون بگه بده ؟😳😳😳😳😳🙄🙄🙄🙄🙄🙄

🤣🤣🤣🤣 باشه باشه من که اسراری ندارم باور میکنی کن باور نمیکنی نکن چیکار کنم خب؟

🤣🤣🤣🤣باشه ما هم از پشت کوه اومدیم هیچی حالیمون نیست مجازیه دیگه همه توهم ها و ارزوهاشونو اینجا زن ...

والا ما بخاطر کارمون نه میتونیم اینستا داشته باشیم نه یوتیوب اونایی که این چیزا رو دارن  دنیا زیر ثروتشونه 

ماکه اسراری نکردیم کسی باور کنه باور نکردن  با کردن شما برای ما فرقی نمیکنه هرچی خودت فک کردی  که برای ما قابل احترامه موفق باشی