2777
2789

الان نمیدونم کیفیتش چطور شده چون هر سری آپدیت میشن و مشکلاتشون رفع میشه

ولی سال ۹۹ به عنوان مضخرف ترین مارک چایساز میشناختنش جوری که قیمت فکر کنم ۲۰۰ خرده ای نزدیک ۳۰۰ تا گرونترینش ۳۸۰ اینا بود

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای وای ..من اینترنتی سفارش دادم

بازم میگم این صحبت ۵ سال پیشه

نظر مشتریارو میخوندی 

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕
ای وای ..من اینترنتی سفارش دادم

بازم میگم این صحبت ۵ سال پیشه

نظر مشتریارو میخوندی 

من این برندو نمیشناسم ولی کلا این مدل چای سازها رو دوست ندارم.هر جایی بوده دیدم چاییش خوب نمیشه و خوب دم نمیکشه فقط سیاه میشه.چایسازهای سر همی خیلی بهترن که قوری روی کتری سوار میشه و عین کتری معمولی چایی روی بخار دم میکشه.

این استیل های کنار همی بدترین نوع چای سازها هستن 

اول خریدی و بعد نظرخواهی میکنی عزیزم؟

چای توشون خوب دم نمیکشه و یه لایه چربی طور روش میبنده. چای ساز من روی همی هست و عین سماور قشنگ خوشرنگ میشه و چای خوب دم میکشه

از این مدلی که شما سفارش دادی همسرم برای محل کارش بدون اطلاع من خریده بود قشنگ بعد دو ماه انداختش کنار از بس چای توش بد رنگ و بد مزه هست