2777
2789

این ماه اولین اقدامم بود.الان دو روز پریودم عقب افتاده ( البته قبلا هم یک دو روز هراز گاهی اینور اونور میشد)دردهای پریودی دارم انگار میخواد بیاد ولی نمیاد ،حس میکنم بیشتر از قبل هست .و اینکه از دو سه هفته پیش معدم همش احساس پر بودن میکنه و اون اوایل مثلا به غذای در حال پخت نگاه می‌کردم یادم میومد قراره اینو بخورم حس تهوع میومد.نفخم دارم ..نمی‌دونم ممکنه باردار باشم یا هورمون هام بخاطر اقدام بهم ریخته 🥲صبح دوتا بی بی چک زدم ،البته از قبل تو خونه داشتم و انقضاش تا ۲۰۲۵/۳ بود .ممکنه خراب باشه ؟

اونی که پر رنگ هست دو قطره ریختم ،اون یکی سه قطره و زیر دو دقیقه نتیجه این بود 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه مبارکه منکه میگم بارداری😁

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍