2777
2789

۱. یک هفته ای که آشنا بودیم و با هم بیرون رفتیم بینمون حس خوبی شکل گرفته ، یعنی حداقل از طرف من حس دوست داشتن شکل گرفته . البته اون که میگه چند ساله دوسم داره . 

۲.  با داییم که همه کارش هست مشکل خانوادگی داریم و میترسم تو زندگیمون دخالت کنه و مشکل ساز بشه .

۳. من آدم بی تجربه ای هستم ( تو روابط جنسی و اینا ) ولی اون تجربه خیلی زیادی داره . میترسم روابطمون باب میلش نباشه ، البته خودش میگفت حس بینمون مهمه 

۴. سبک زندگی خیلی متفاوتی داره . خونه لوکس و ... ولی ما ساده هستیم . خودش که میگه با این موضوع هیچ مشکلی نداره چون از قبل خانواده هامون آشنا بودن و درواقع خانواده های همو دوست داریم .

۵. موضوع عقد که خیلی زود داره اتفاق میوفته. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد شما میخوای زن چنین شخصی بشی؟؟؟

خودش میگه اونا مال گذشته بوده و الان همه پسرها دوست دختر دارن و اینجوری هستن . 

بیشتر این برام مهمه که من وقتی وارد زندگیش شدم دیگه بجز من کسی تو زندگیش نباشه

خودش میگه اونا مال گذشته بوده و الان همه پسرها دوست دختر دارن و اینجوری هستن . بیشتر این برام مهمه ک ...

خب همون گذشته آینده رو تشکیل میده. بشین خوب فکر کن.چون هیچ تضمینی نیست.بعدا پشیمون نشی و بگی خیانت دیدم و اینا.

مورد دوم که گفتی اصلا مهم نیست بهش توجه نکن

ولی مورد سوم یعنی چی تجربه داره چون مطمعنن باید بی تجربه باشه اگر آدم پاکی هست باهاش ازدواج کن

بقیه مواردم اوکین مشکلی پیش نمیاد 

انشاءالله هرچه به صلاحته پیش بیاد

پول طرف چشمتو کور کرده۱۶سال اختلاف سنیداشتن روابط زیادعجله برای عقدهیچکدوم فکرتو درگیر نکرده گیر داد ...

اتفاقا به پولش اهمیت نمیدم . 

ذهنم درگیر

۱. وفادار بودنش 

۲. داییم 

و چیز های دیگس 

اتفاقا به پولش اهمیت نمیدم . ذهنم درگیر ۱. وفادار بودنش ۲. داییم و چیز های دیگس

اتفاقا بخاطر پول داری زنش میشی وگرنه موردت هیچ چیز مثبتی نداره ک بهش فکر کنی و دودل باشی  هر دختر عاقلی تو نطر اول به همچین کیسی جواب منفی میده

داداش طرف پولداره!!! از دید دخترها وقتی طرف پولدار باشه، بقیه چیزاش مهم نیست.

اتفاقا بقیه چیزاش هم مهمه واسم ، الان چیزی که خیلی ذهنمو مشغول کرده اینه که چون قبلا تنوع طلب بوده بعد ازدواج هم اینجوری باشه و مشکل پیش بیاد.

به هیچ عنوان پول در درجه اول نیست.