2777
2789

من الان یه هفته هست رژیم غذایی دارم ودوستدارم اونایی   که با من رزیم دارن باهم باشیم ببینیم بچه کدوممون پسر میشه 

😍خدایا شکرت 😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه هفته است لب به لبنیات نزدی یا خوردی؟ چیا خوردی این یه هفته

فقط یه سری دکتر رفتم رژیم غذایی داد لبنیات اصلا نخوردیم هم من هم شوهرم آزمایش هم نوشته  برای هر دومون 

😍خدایا شکرت 😍
منم خیلییی دوس دارم نی نی اولم پسر باشه.باید چکار کنیم؟من اطدافیانم همه رژیم پسرزایی گرفتن اخر دختر ...

والا منم هیچی بلد نیستم هرچی دکتر بگه انجاممیدم خدا خودش کمک میکنه 

😍خدایا شکرت 😍
والا منم هیچی بلد نیستم هرچی دکتر بگه انجاممیدم خدا خودش کمک میکنه 

یعنی دکتر تو این زمینه کمک میکنه؟من با خودم فک میکردم اگه بش بگم پسر میخام فک کنه چقد من قرون وسطایی هستم

یعنی دکتر تو این زمینه کمک میکنه؟من با خودم فک میکردم اگه بش بگم پسر میخام فک کنه چقد من قرون وسطایی ...

اره متخصص زنان خوب که چند نفررفتن پیشش ونتیجه گرفتن رفتم    ،،، آزمایش اسپرم برای شوهرم ،،و هورمون برای خودم نوشته و قراره 14پریودی برم پیشش دوباره 

😍خدایا شکرت 😍