2777
2789

یه بار  برا  اشنایی با هم حرف زدیم پریروز 

در حد  یک  ساعت

مشخص  نیست جوابم   چیه  فعلا  قرار  بود  باهم  اشنا شیم 

ولی دیگه نه زنگ زده و پیامم نداده 😂

پشیمون  شده  فک کنم  😂🤣😂😂

یا  اینکه  انتظار داره  من  بهش  پیام یا  زنگ بزنم که  دوست  ندارم  

غیدشو  بزنم 😂🤔؟

اصلا نری سمتش ها اصلا اصلا

فعلا شاید داره فکراشو میکنه

وقتی تو میگویی وطن بوی فلسطین میدهی من کی نژاد عشق با تازی برابر میکنم وقتی تو میگویی وطن از چفیه ات خون میچکد من یاد قتل نفس با الله و اکبر میکنم وقتی تو میگویی وطن شهنامه پر پر میشود من یاد فردوسی ان پیر دلاور میکنم وقتی تو میگویی وطن من خاک بر سر میکنم گویی شکست شیر را از موش باور میکنم ٫ زنده باد ایران و ایرانی ، درود بر کوروش بزرگ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرارتون چی بوده؟ قرار شده شما جواب بدی یا ایشون؟

اگر قرار بوده ایشون جواب بدن به هیچ وجه شما ن پیام و ن تماس 

ولی اگر قرار شده شما اطلاع بدی یه پیام با وقار طوری که سبک جلوه ندی بهش بده بدون اسرار

قرارتون چی بوده؟ قرار شده شما جواب بدی یا ایشون؟اگر قرار بوده ایشون جواب بدن به هیچ وجه شما ن پیام و ...

فعلا  قرارمون  اشناییه  ببینیم بهم میایم  یا نه 

خدا حافظی   کردیم  گفت  فلان ساعت پیام میدم بهت

منم گفتم  اون موقع  نمیتونم  

نخواستم  اول  کاری زیاد  بهش  رو بدم  

ولی  انتظار  داشتم  پیام  بده  چون  تقریبا دو روز گذشته 😂😂

چرا انقدر میخندی! حرف خنده داری زدید مگ

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷