2777
2789

سلام

من يه دوست دارم كه يه مقدار ژيگوله.به خودش ميرسه و قيافه اش خوبه و خلاصه از اين دخترها هست مه صورت و اندامش به چشم مياد.اهل ارايش و باشگاه و.....

من يه مدت شك كرده بودم شوهرم از اين خوشش مياد.البته بگم دختر خوبيه و كسي نيست كه بخواد تو زندگي من موش بدوونه.ولي ميديدم شوهرم پيش اين انگار دستپاچه ميشه: گاهي شوخي هاي زياده از حد صميمي مي كنه....حالتش فرق ميكرد خلاصه.امروز بعد ا مدتها قرار بود دوستم رو ببينيم.ديدم شوهرم رفت حمام و ريشش رو زد و خوش تيپ كرد و ....تعجب كردم.دوباره همون هيجان زدگي كودكانه و همون هول شدناي پسر بچه اي رو داشت مثل پسرايي كه ميخوان تازه برن سر قرار.زير نظرش گرفتم.خلاصه رفتيم و دوستمم بعد مدتها ديدم و سلام و عليك و ديدم شيريني اورده.پرسيدم چرا؟ گفت نامزد كردم.كلي تبريك و مبارك باشه و....شوهر من يه لحظه انگار حالش گرفته شد.ريخت بهم.پاشد رفت بيرون سيگاركشيد هرچند جلو مهمون هيچوقت اينكار رو نميكنه.رفته بود تو هم اساسي.بعدش يكم به خودش مسلط شد و تبريك گفت و...گذشت خلاصه

سوالاي عجيبي هم از من پرسيد اينكه مثلا واقعا نامزد كرده و حالا رسمي شده و ديگه قطعي يه؟؟ 

هم عصبانيم از دستش هم دلم براش ميسوزه.ميدونم اگه بپرسم انكار ميكنه.فكر نكنم با هم سر و سري داشتن وگرنه متوجه ميشد كه نامزد كرده.فكر ميكنم شوهرم شايد كمي نخ ميداده ولي دوست من رو بهش نميداده.

نميدونم چه جور از ته توي ماجرا سر در بيارم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نميخواد ازش سوال كنى بچه پرورو😡چه معنى ميده ،دلت واسه خودت بسوزه كه شوهرت چش به دوستت داشته

من موندم چراااا مردا وقتى ميخوان با همسرشون حرف بزنن،صداشون شبيه گُرازه🐗!ولى همون آقايون وقتى باهمكار خانومشون حرف ميزنند،صداشون شبيه خسرو شكيباييه؟🤔

هیچ وقت

هیچ وقت تعریفه هیچ خانمی رو جلوی همسرتون نکنید 

( مردها شاید اهلش نباشن ولی با تعریف های شما ، حواسشون جمع میشه)

چرا دوستتون رو وارد رابطه ی خانوادگی 

میکنید در  حالیکه ایشون مجردن 

و در حالیکه میتونید تنها با دوستتون دیدار داشته باشید

چ لزومی داشت واقعا؟!

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

اگه میخوای خودتو عذاب ندی 

لطفا بی خیال شو

و قبحشو نریز 

اگه واقعا دلت میخواد باهاش زندگی کنی بهتر به روش نیاری

شمایی که داری امضای منو میخونی  بله با شمام   امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚

هیچی وحشتناک تر از تصورت توی دنیا برای من حداقل وجود نداره

تصور اینکه شوهرم نسبت به دوستم نظر داشته باشه....

شاید اشتباه میکنی عزیزم.

منصفانه تر این بود که هر کسی فقط  تاوان نفهمی خودش را میداد