2777
2789

از۷ماهگی که برگشتم سرکار گذاشتمش مهد..اره راضیم

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم از شيرخوارگي تو مهد بودم تا نه ده سالگي كه اونموقعها ديگه تابستونها ميرفتم

هميشه إز مهد ميترسممممم

إز فضاي پادگان شكلش

إز مربي هاي بي اعصابش

إز دوري و جدا شدن إز مامانم

خودممم بخاطر همين تجربه ناخوشايند كار دولتيم رو إز تولد دختر اولم گذاشتم كنار

خدایا،مرا آن ده که آن به
الان چند وقتشه ؟ چقدر طول کشی با مهد کنار بیاد ؟ درسته که میگن مهد کودک تو شخصیت و روحیه بچه اثر منف ...

الان ۲/۵سالشه..نه والا خیلی هم روحیه خوبی داره..ازروز اول خیلی راحت رفت..الانم عاشق مهده..عاشق مربیشه

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
من خودم از شيرخوارگي تو مهد بودم نت نه ده سالگي كه اونموقعها ديگه تابستونها ميرفتم هميشه إز مهد ميت ...

من واقعیتش خودم تجربهمهد رفتن ندارم ولی این چند وقتی که تو مهد پسرم میشینم که عادت کنه بچه ها به نظر خیلی شاد میان 

نميگم مادر شاغل خونه نشين بشه چون خودم پشيمونم الان

ولي ميگم شده منت مادر خودتون يا همسرتون رو بكشيد يا در ازاش پول بپردازيد فعلا مهد نزاريد

يا اگه نشدپرستار عالي و مهربون بگير

حتي اگه شده پول زيادي مجبور بشيد بهش حقوق بديد

اشتباهي كه من كردم رو نكنين

خدایا،مرا آن ده که آن به
نميگم مادر شاغل خونه نشين بشه چون خودم پشيمونم الان ولي ميگم شده منت مادر خودتون يا همسرتون رو بكشي ...

مشکل پولش نیست همسرم با پرستار موافق نیست میگه مهد امن تره دوربین داره مدیر داره چندتا مربی باهمن مادر شوهرم دوره مامانمم یه سر داره و هزار سودا نمیتونم کامل روش حساب 

کنم

مهدشو معرفی میکنی بی زحمت ؟

من ارومیه هستم..کادر درمانم..پسرمو میذارم مهدداخل بیمارستان

مشکل پولش نیست همسرم با پرستار موافق نیست میگه مهد امن تره دوربین داره مدیر داره چندتا مربی باهمن ما ...

خب خونه هم میشه دوربین گذاشت که

اگه نظرتعوض شد من یکی رو میشناسم که خودش چندسال تو مهد بیمارستان لقمان مربی بود.

الانم خصوصی کار میکنه.خواستی بهم بگو شمارشو بدم بهت باهاش یه مصاحبه بکنی

بزرگترین درسِ زندگیم اینه که خودم باید قهرمانِ زندگیِ خودم باشم.💪💪💪💪💪💪💪💪
من واقعیتش خودم تجربهمهد رفتن ندارم ولی این چند وقتی که تو مهد پسرم میشینم که عادت کنه بچه ها به نظر ...

من خودم بچه بودم. مهد میرفتم. اونجا رو خیلیییی دوست داشتم. حتی گاهی مربی های مهدمو میبینم میرم محکم بغلشون می کنم