2777
2789
عنوان

نذر کردن توردخدا بیاید

178 بازدید | 14 پست

سلام دوستان من چند روز پیش نذر کردم اگ خاسته ام اجابت ش ی مرغ بگیرم و بدم ب نیازمند . بعد ی دوستی دارم من اوضاع مالیش خوب نیست چند روز۳۵۰ هزار ازمن پول قرض گرفت .اگر من بگم پولیو  ک قرض دادم برای خودت باشه و من ب جای خرید مرغ اون پولو بدم دوستم برای خوددش میشه ؟اوضاع مالی خوبی ندار اما خوب بگم پرغ برات بگیرم یا پولو ب این عنوان ازت پس نمیگیرم خب بهش برمیخوره پیش من اما من ب این قصد پولو پس نگیرم بنظرتون میشه؟

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

ببخشید اگ اشنبا تایپی دارم چشنام توی خابه😂😂😑

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن همون مرغ

ممنون

من شنیدم این نذرایی که همینجوری زبونی میگی اگر بهش عمل نکنی هم موردی نداره ولی اگر خیلی حساسی تو مسا ...

😂😂اره احساساتی شدم ی چی پروندم الانم همون ۳۵۰  کدادم دوستم و واقعا اوصاع مالی خوبی مداره پول همون ی دونه مرغ ولی خب اگر بگم مرغ بگیر باهمون پول وقتی ک بخاد پولو برگردونه خب بهش بر میخور واقعا ب اون تعلق میگیره نذرم شوهرش هیچی برای خونه نمیخره ی بچه کوچیک دار 

من شنیدم این نذرایی که همینجوری زبونی میگی اگر بهش عمل نکنی هم موردی نداره ولی اگر خیلی حساسی تو مسا ...

دفترمراجع کجا میشه شمارشو کجا بیارم؟

دفترمراجع کجا میشه شمارشو کجا بیارم؟

گوگل سرچ کن بزن دفتر آیت الله ... حالا هرکس که مرجعت هست یا به دفتر آقای خامنه ای هم میتونی زنگ بزنی از همه آسون گیر تر هست 

هر چیز که در جستن آنی ، آنی

گوگل سرچ کن بزن دفتر آیت الله ... حالا هرکس که مرجعت هست یا به دفتر آقای خامنه ای هم میتونی زنگ بزنی ...

اهاااممنون

@دلشکستههههههههههمم  

من نتیجه دیدم واقعیه اگه خواستید بگید  تو یه کتابی نوشته بود چطور بفهمیم به حاجتمون   (عشق یک طرفه، عشقمون ، قبولی دانشگا ، بارداری ،خونه خریدن ،کار، و.......)میرسیم یا نه اگه کسی خواست بدونه بیاد تاپیکم بهش یاد میدم خیلی واقعیه و روشش از طرف یه شهیدیه

@دلشکستههههههههههمم

راستش منم همیچین موردی برام پیش اومده ینی نذر کردم غذا درست کنم بدم فقرا ولی بجاش پول دادم عزیزم نمیدونم کارم درست بوده یانه ولی بهترین راهش همون زنگ زدن به مرجع تقلیده 

یه‌جوری‌‌از‌چشام‌افتادی‌که؛ باورم‌نمیشه‌یه‌روزی‌دیوونت‌بودم.        😢💔

راستش منم همیچین موردی برام پیش اومده ینی نذر کردم غذا درست کنم بدم فقرا ولی بجاش پول دادم عزیزم نمی ...

خخخخ الان حامد گوشیش ردشن مجبورم صبر کنم اون گوشیش خاموش کن بزنگم😂😂

خخخخ الان حامد گوشیش ردشن مجبورم صبر کنم اون گوشیش خاموش کن بزنگم😂😂

خخ باش خبرشو به منم بده اخه منم همچین کاری کردم ببینم قبوله اصلا یا نه باید همون غذا بپزم

یه‌جوری‌‌از‌چشام‌افتادی‌که؛ باورم‌نمیشه‌یه‌روزی‌دیوونت‌بودم.        😢💔

راستش منم همیچین موردی برام پیش اومده ینی نذر کردم غذا درست کنم بدم فقرا ولی بجاش پول دادم عزیزم نمی ...

سلام عزیزم خوبیی الهاممم کاربریم ترکید خخخاین کاربری جدید زدمممم . درخاستم قبول کن .عروسک بداخلاق 

کاربری جدید نیستم سال ۱۴۰۰ عضوم کاربری قبلی پررشد کلا😑 عاشق تایپک های آشپزی و داستان زندگی هستم🙈دختری از جنس صبررر😉😊متاهل و متعهد😍❤️‍🔥