2777
2789
عنوان

خداروشکرررر دارم میرم از این سایت

428 بازدید | 45 پست

خب من گفتم نینیار کاربریمو حذف کنه نکرد گفت نمیشه

حالا که حذف نشد کاری نمیشه کرد من میخوام واسه همیشه از سایت این برم چون تحملِ اینکه باهام اینجوری کنن رو ندارم و اینکه مث اونا تو تویله بزرگ نشدم اینجور رفتارا برام عادی باشه

اگه مشکلِ روحی روانی دارید تو این سایت میایید به بقیه حمله نکنید

زنیکه برگشته به من میگه حقته وضعیتت اینجوریه خب این نفهم سالمه؟

تازه تراپیستم بود بدبخت کسایی که میرن پیش اون سالم میرن روانی برمیگردن چون خودشم روانیه

کاش اول تست سلامت روان بگیرن بعد راه بدن

برام درس عبرت شد دیگه از موضوعات شخصیم جایی نگم که اینجور مریضِ روانی نیاد همونو بکوبه تو سرم

تاپیکام و کاربریم میمونه متاسفانه

خودم میرم خداروشکر

خداروشکر که قرار نیس اینجور افراد رو تحمل کنم☺️🤲

و اینکه من سپردم به خدا ایشالا سرشون بیاد هر کی اشکمو در آورده یا دلمو شکسته از جمله این حیوونِ نفهمی که اومد عقده هاشو زیر تاپیک من خالی کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتنتت خوبه چون اعتیادآوره 

ولی ناراحت نشو

از کوزه همان طراود که در اوست(اگه درست گفته باشم)

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!      👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه  هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین  مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚

آخه اولین بار نیست اینجور مریضا ب تورم میخورن

تو سایت همه جور ادمی با تفکرات و فرهنگ های مختلف پیدا میشه،، یسری از پستارو باید فقط دید و رد شد، بحث کردن با یسریا هیچی جز جنگ اعصاب برای ادم و ناراحتی بیشتر نداره کلاً اینجارو نباید زیاد جدی گرفت.