2777
2789

من یه هفته قبل موعدم هر مارکی بی بی چک میزدم دو تا خط پررنگ میوفتادم دیروز که یه روز از موعدم گذشته بود رفتم تیتر بتا دادم 1 شد بعد این زنه منشیه بهم گفت خانوم چته هر دو ماه میای تیتر میدی خب خدا نمیخواد بهت بچه بده اگه میداد که تاحالا میداد چرا همش میای بتا میدی یعنی خدا سرشاهده خواستم همچین بخوابونم تو دهنش صدا .... بده

گر بگویم با خیالت تا کجاها رفته ام مردمان این زمانه سنگسارم می کنند...روی نبودت هم حسابی تازه وا کرده ام یاد تو می ارزد به بودنهای خیلیها🥲🍷🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجور مواقع با یه ادم بیشعور طرفید که هیچی حالیش نیست یا باید بگذری و به حساب نفهمی بزاری یا اونقد جیغو داد کنی تا ابروشو ببری

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

نگو ک نزدی تو دهنش

مامانم نذاشتتتتتتتت اعصابم از دست مامانمم خرابه که نذاشت بزنمش

گر بگویم با خیالت تا کجاها رفته ام مردمان این زمانه سنگسارم می کنند...روی نبودت هم حسابی تازه وا کرده ام یاد تو می ارزد به بودنهای خیلیها🥲🍷🖤
هیچی نگفتی بهش!؟

خواستم بزنمش مامانم نذاشت فقط گفتم خفه شو اشغال به تو ربطی نداره 

اینجور مواقع با یه ادم بیشعور طرفید که هیچی حالیش نیست یا باید بگذری و به حساب نفهمی بزاری یا اونقد ...

یعنی الان دارم فقط حرص میخورم که چرا نزدمش

میگفتی ب تو چهپولشو دارم دوس دارممفتی ک کار نمیکنی برام

همینو بگو بخدا