2777
2789
عنوان

دختر بچه های وابسته

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 25 پست
عزیزم خدا حفظش کنه، منم دخترم با اینکه ماشالله خانومی شده و بزرگ شده ولی از مدرسه که میاد یکساعت میش ...

عزیز دلم خدا حفظش کنه..منم میگم زودتر بزرگ شه ولی بعضی موقع ها هم میگم کوچولویی با نمکه

با من تلخ حرف نزن..من خودم زهر مارم👉

عزیزم...ببخشید دخترت چند کیلوعه؟دختر من هفت کیلو گفت وزنش کمه..چیا بهش میدی بخوره

دختر من از۷کیلو یکم بیشتره

نسبت به وزن تولدش خوب

سیب رنده شده، وبدام پودر شده

تخم مرغ آب‌پز

روزی ۲نوع غذا، حریره بادام یا انواع سوپ

حتماااا هرروز تو غذاهاش گوشت باشه

سیب ز آب‌پز وکره

هویچ آبپزوکره

و..

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من از۷کیلو یکم بیشترهنسبت به وزن تولدش خوبسیب رنده شده، وبدام پودر شدهتخم مرغ آب‌پزروزی ۲نوع غذ ...

وایی همه رو میدم محکم دهمشو میبنده اصلا نمیخوره دیگ به زور بهش میدم..تخم مرغ هم زرده رو میزارم دهنش نگه میداره قورت نمیده...البته دندون در آورده میگم شاید مال اونه

وایی همه رو میدم محکم دهمشو میبنده اصلا نمیخوره دیگ به زور بهش میدم..تخم مرغ هم زرده رو میزارم دهنش ...

خوشمزه میدی یا بدون نمک کطعم و..

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

اخی عزیزم ...والا من ک جرات ندارم پاشم مگه پسرم یا شوهرم خونه باشه..بقیه روز بغلمه

اون یکی پسرمم ۳سالشه اصلا نمیتونم بهش بسپارمش. کل کارام میمونه فقط میگم کاش بزرگ بشه خستم کرده🥲 

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
اون یکی پسرمم ۳سالشه اصلا نمیتونم بهش بسپارمش. کل کارام میمونه فقط میگم کاش بزرگ بشه خستم کرده🥲

عزیرم خدا بزرگه این روزام میگذره..به خدا من خونم همیشه تمیز ظرفا شسته غذا آماده الان فقط فوقش بتونم یه غذا بزارم‌اونم منت میزارم سر شوهرم🤣🤣🤣

نمکدون میزنم تا بخوره ولی ای دریغا

ببین جامدات بهتر میخوره یا مایعات

اونطور بده

دختر من حریره شیربزنم کمتر میخوره، 

امشب یه سوپ شل دادم کمی خورد دیگ میخوام شل براش درست کنم

منم شل میدم معمولا دفعات غذا دادن بیشترکن

عزیرم خدا بزرگه این روزام میگذره..به خدا من خونم همیشه تمیز ظرفا شسته غذا آماده الان فقط فوقش بتونم ...

اره خب واقعا به سختی میشه غذا گذاشت که اونم منم منت میزارم😂🥴

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم