2777
2789
من در حال حاضر یوگا میرم بادکش رحم یک روز درمیان چیزای گرم میخام بخورم تا قبل انتقال

خیلی خوبه یوگا عالیه من هم دوماه قبل از بارداری میرفتم باشگاه 

خیلی تو روحیم اثر داشت

اگه طبع گرمی داری خیلی گرمی نخور که اذیت نشی

ولی من طبعم سرد هست 

خیلی کارها کردم تو بارداری دوقلویی که سر بارداری دخترم نکردم 

ولی مثل اینکه خواست خدا بود وداد

شماها جوون هستید و وقت دارید و انشاالله این دفعه باردار میشی عزیز دلم 

فقط استرس نداشته باش ومغزت رو آموزش بده که به چیزهای منفی فکر نکنه همه چیز رو بسپار به خدا 

بگو بچه سالم و صالح بهت بده از ته دلت بگو حتما می‌شنوه ومیده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوبه یوگا عالیه من هم دوماه قبل از بارداری میرفتم باشگاه خیلی تو روحیم اثر داشتاگه طبع گرمی دار ...

ن بابا من ۳۹ سالمه ۱۸ ساله ک منتظرم😮‍💨😮‍💨😮‍💨

ن بابا من ۳۹ سالمه ۱۸ ساله ک منتظرم😮‍💨😮‍💨😮‍💨

مهم اینه که داری تلاش میکنی والهی آمین به زودی نتیجه میگیری.توکل کن به خدا من هم ماهلین جان رو هم سن شما بودم باردار شدم.الان میگه داداش میخوام.شما هم این روزها رو تجربه میکنی وکیف می‌کنی.

برا آی وی اف حداقل چقد ته جیبمون باشه ک دلمون قرص باشه ک کم نمیاریم

ای وی اف قبلش یک سری چکاب داره اونها رو هر ماه کم کم پرداخت میکنی .مث ازمایش خون مثل سونو و ویزیت دکتر زنان و دکتر عفونی و غدد اینها زیاد نمیشه شاید به ماهی یک تومن برسه.پارسال سال ۴۰۳ هزینه تخمک کشی ۱۴ ت بود فریز ۵ ت و انتقال ۱۳ ت .هزینه های اصلی که زیادن این سه تا هستن.و بگم که مرکز رویان خودش ۳۰ ت وام میده بدون بهره فقط با یک ضامن وامش هم یک روزه هست با اقساط ماهی یک تومن.فقط میمونه این که از شهرستان میری تهران یا اهل همونجایی.هزینه های مسافرت میمونه فقط

ای وی اف قبلش یک سری چکاب داره اونها رو هر ماه کم کم پرداخت میکنی .مث ازمایش خون مثل سونو و ویزیت دک ...

مرسی توضیحاتت جامع کامل بود😊

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

ممنون عزیزم بیمارستان عرفان بودم سال ۱۴۰۱ دکتر عارفی بار اول مثبت شدم شکر خدا استرس نداشتم فیلم طنز ...

عزیزم از سهیلا عارفی راضی بودین؟ نوبت دهیشون چطور هست ؟ فقط درivfتبحر دارن؟

بله مگه میشه راضی نباشم خداروشکر باردار شدم.نوبت دهی زمانی ک من رفتم خوب بود یه ماه بعد نوبتم شد ولی الان شنیدم سخت شده نوبت گرفتن بله ای وی اف حالا نمیدونم منظور شما چیه ولی تو عملاًی دیگ هم ایشون خیلی عالین اما الان دیگ خیلی عمل نمیکنن بیشتر وقتشون رو برای نازایی و ای وی اف میزارن 

واینکه بنظرت چی باعث مثبت شدنت شد؟چکارا کردی؟

سلام ، مکمل فرتیل سی ام ، یک تا سه ماه قبل از انتقال روزی 3 کپسول عالیست . مکمل گرونیه اما واقعا می ارزه و خیلی بهتر از مواد هورمونی است . 

دکتر عارفی متخصص خوبی هستند اما من دکتر منتظری مرکز مام ، دکتر مهرنوش امیری مرکز نیکان اقدسیه و دکتر زهرا نادری پیشنهاد میکنم چون تشخیص هایشان عالی و از مکمل های خوب استفاده میکنند . همکاران من با اوابوست و فرتیل سی ام با ویزیت این پزشکان نتیجه گرفتند . 

منم ۱۴۰۰ با تیم خانم‌کاشی زاده با جنین اهدایی باردار شدم ک زایمان هم‌کردم از همتون هم قدیمی ترم سوال ...

مبارکه عزیزم خوشبحالت ک خس شیرین مادرشدن رو چشیدی برای ماهم دعا کن خواهشا🙏🏻

عزیزم تو دوره انتقالت چ کارا میکردی و بنظر خودت چ عاملی بیشتر باعث مثبت شدنت شد؟؟