2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم من هم امروز داروهای انتقال رو شروع میکنم چون پریود شدم

پیش دکتر لاهوتی میرم البته سال۱۴۰۱هم آی وی اف کردم و برای بار سوم موفق شدم وخدا بهم یه دختر داد

الان برای تعیین جنسیت رفتم تا ببینم خدا چی میخواد. ولی خیلی هزینه ها زیاد شده .من کل مراحل رو با هزینه خورد و خوراک که از شهرستان میرفتم صد میلیون شده بود.اما الان برای شروع کار انتقال صد تومن شده.البته فقط پنجاه و هفت تومن برای تعیین جنسیت وسی تومن انتقال وپول سونو وماموو.....

سلام عزیزم من هم امروز داروهای انتقال رو شروع میکنم چون پریود شدمپیش دکتر لاهوتی میرم البته سال۱۴۰۱ه ...

مبارکه بسلامتی عزیزم انشالله  با جواب مثبتت خوشحالمون میکنی منم تا ی هفته ده روز دیگه پریود شم داروهای انتقالمو شروع میکنم

دکتر لاهوتی ب شما دارو چی دادن؟؟

خودم کوالی فول .بکمپلکس.متفورمین.فرتیل سی ام.اینوفولیک .ویتامین ای و دی.امگا ۳ و فمی بست پلاس

داروهای انتقالمم اسپیرین انوکساپارین پردنیزولون ۷ونیم تا روز سونوی ۱۱ پریودی 

خودم کوالی فول .بکمپلکس.متفورمین.فرتیل سی ام.اینوفولیک .ویتامین ای و دی.امگا ۳ و فمی بست پلاسداروهای ...

سلام عزیزم به سلامتی انشاالله یک یا دونی نی صحیح و سالم بزودی بیاد بعلت

من آسپرین،آنوکسا،استرادیول روزی چهارتا دومیلی،دارم ولی پردنیزولون ندارم 

البته استرادیول دومیلی پیدا نکردم یک میلی گیر آوردم که ایرانیه روزی هشت تا میخورم

چیکار کنیم با این همه استرس؟؟؟؟

من خیلی فکرم درگیره شما کاری انجام میدی برای قبل انتقال؟؟؟از لحاظ سبک زندگی و تغذیه؟؟خودت فکر میکنی دفعه پیش چه عاملی بیشتر باعث مثبت شدنت شد؟؟؟

چیکار کنیم با این همه استرس؟؟؟؟من خیلی فکرم درگیره شما کاری انجام میدی برای قبل انتقال؟؟؟از لحاظ سبک ...

من قبل از تخمک کشی چیزهای گرم می‌خوردم وچون طبعم سرد هست خیلی کمکم کرد.بعد فیلمهای خنده دار و طنز میدیدم

بار دوم که نگرفت استرس و افسردگی از دست دادن دوقلوها باعث شد و دکتر هم گفته بود با این اوضاع روحی خوب نیست انتقال بدی .بار سوم دیگه سپردم به خدا واقعا بی خیال شدم 

گفتم شد شد ،نشد از پرورشگاه بچه میارم

دیگه خدا خواست وکمک کردوشد

راستش من برخلاف بارداری اول همه کارهای خونه رو خودم انجام میدادم.اما تو بارداری دوقلویی استراحت مطلق بودم که اون بلا سرم اومد.

فقط بعد از انتقال سعی کن یبوست نشی

خیلی تاثیر داره

من آلو وانجیر می‌خوردم چون ببخشید در حالت عادی یبوست دارم نباید زور بزنی 

من قبل از تخمک کشی چیزهای گرم می‌خوردم وچون طبعم سرد هست خیلی کمکم کرد.بعد فیلمهای خنده دار و طنز می ...

دقیقا نظر منم همینه این تیر اخره و تصمبم جفتمون اینه ک اگه نشه بریم پرورشگاه اونجاهم تشکیل پرونده دادیم

راستش من برخلاف بارداری اول همه کارهای خونه رو خودم انجام میدادم.اما تو بارداری دوقلویی استراحت مطلق ...

منم همینطور در حالت عالت یبوست دارم و خیلی از این موضوع میترسم