2821
2789
عنوان

کسایی که تو رابطه اید❓

448 بازدید | 55 پست

پارتنرتون دختر فالو داره؟ ناراحتتون میکنه این موضوع؟

من پارتنرم پرایوت بود پیجش و فقط منو فامیلو فالو داشت منم پیجم پرایوت بود کامل 

حالا شبی بهم گفت میخواد پیجشو پابلیک کنه و هردختر پسریو فالو کنه

من بهش گفتم ناراحت میشم و اگه توام میپذیری من پسر فالو کنم میتونی پیجتو پابلیک کنی اونم گفت چون من پسرم فرق میکنه بعدم بحثمون شد دعوا کردیم

حق با کیه؟

اینستا نداره

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو🫵🏿

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

عزیزم میشه بگی چقد برات خرج میکنه از خرید غذا حدود قیمت تاکادو میگیره نمیگیره

مشکل من اینه😣😣😣😣

لایک نکنید❌️دوتاخواهریم ما ،که کاربری دست هردومونه گاهی ام مربوط به داداشمون میشه سوالامون😅پس لطفانگین تاپیک ها باهم جورنیست.

عزیزم میشه بگی چقد برات خرج میکنه از خرید غذا حدود قیمت تاکادو میگیره نمیگیرهمشکل من اینه😣😣😣😣

ببخشید من دارم نظر میدم خواستم کمکی کنم 

انتظار خرج زندگی تو نیاید داشته باشی 

ولی کادو . کافه . گل و تولد و مناسب هارو چرا 

اونم در حد توان مالیش 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز