2777
2789

من یه مدت کمرم دوباره درد می‌کنه پاهام بی حس میشه اما این سری دست هام هم بی حس میشن میترسم برم دکتر بگه عمل 

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
بی حسی دست مال دیسک گردنه . برو دکتر ببین اصلا تو چه وضعیتی هستی اگر میتونی بگرد از این محلیا که ماس ...

ببین من یه مدت میرفتم کایروپراکتیک الان برم دوباره می‌فرستن ام آر آی اون موقع خیلی گردن درد داشتم یعنی الان دیسک گردن دارم؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمبدونم که باید ام ار ای بدی دکتر بگه اما بی حسی دست ربطی ب دیسک کمر نداره مال گردن

مرسی عزیزم آره شب ها نمیتونم از گردن درد بخوابن

خلاصه که اگه تونستی یه محلی پیدا کن

نمیتونم پیش محلی برم میترسم یکی از فامیل هامون رفت پیش محلی نگو تو کمرش تومور داشته فشار داده دکتر گفته به موقع رسوندید وگرنه فلج میشد

ببین من یه مدت میرفتم کایروپراکتیک الان برم دوباره می‌فرستن ام آر آی اون موقع خیلی گردن درد داشتم یع ...

سلام عزیزم شما هنوز تولید محتوا انجام میدی؟ برای کارفرما یا شرکت؟ میتونی منو کمک کنی 

سلام عزیزم شما هنوز تولید محتوا انجام میدی؟ برای کارفرما یا شرکت؟ میتونی منو کمک کنی

سلام عزیزم نه من دیگه کار نمیکنم برای شرکت کار میکردم