2777
2789
عنوان

الان خواهرم فکر میکنه من چشش کردم

73 بازدید | 7 پست

برای خونشون مبل و فرش تازه خریده بود قدیمی هارو بردن خونه ی شمالشون که تازه خریدن ما نرفتیم هنوز اونجا. بابام اومد سر سفره راه بره پاش خورد به لیوان و شکست هیچ موقع حالا ما میرفتیم هیچی نمی شکست.  الان فکر مبکنه ما چشمشون زدیم   

خدا حفظ کنه نیکی عزیزم و  چشم بد ازت دور باشه الهی...   پسرم یروزی به دنیات می یارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم اینحوری فکرر نکن هرچی باشه خواهرته

نمیدونم آخه زنگ زده بودم یبار آخر حرفش میگفت خوشحال شدم(عین غریبه ها)

یا تلفنش وسط تلفن من زنگ زد گفت ببخشیداا   درصورتی که هیچ وقت نمیگفت

خدا حفظ کنه نیکی عزیزم و  چشم بد ازت دور باشه الهی...   پسرم یروزی به دنیات می یارم 
راجب خواهرت حرف میزنیادشمنت که نیست نگران نباش

آخه شنیدم ازش یکی میاد خونشون میره و یچیز بشکنه میگه چشممون کردن.  حالا اینسری هم از شانس کلی چیز میز خریده بودن

نمیدونم آخه زنگ زده بودم یبار آخر حرفش میگفت خوشحال شدم(عین غریبه ها)یا تلفنش وسط تلفن من زنگ زد گفت ...

خب دیگه یه کم بچگی کرده شما ب دل نگیر دلشو نشکون باهم صمیمی باشید من خواهرمو یه عالمه دوست دارم