2777
2789
عنوان

چرااا نی نی سایتی ها اینطوری ان😐🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 1094 بازدید | 87 پست
کاری ب دعواتون ندارم ولی مگه تعداد بالای پست تاپیک نشون دهنده ی سلامت روان و خوب بودن استارتره؟!😂😅

اره دقیقا من سلامت روان ندارم چون فوضولی همه کاره 

جوابشو دادم

حرف دهنت رو بفهم متوهم حیف این پست هایی که میزارم برات که تعداد پست های تاپیکت بره بالا😂کی حالا تحو ...

یکی از تاپیکات ۱۰تا پست داره😞

نگران‌نباشید.بلاخره این‌روزام میگذره‌و روزای سخت‌تری میاد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر حرفهات خنده دار بودآخه تعداد پست و تاپیکچه سودی داشته واسه کسی😂😂😂

حرفش سم خالص بود 

جا داره اسکرین بگیریم هر وقت دلمون گرقت نگاه ب کامنتش کنیم بخندیم😂😂😂

مراقب خوبیات باش خوشگله😘🥰

این خوبه خیلیا میرن تاپیک های قبلی منو میخونن اسکرین شات میگیرن واسم می‌فرستم میگن ببین چقدر اسکلی وفلان 

..ووو خودم یادم نیست اینا چطور همه چی یادشونه😐😐😐😐😐😐😐😐😐

وکاش اسمت باران بود! اونوقت همه مردم باهم برای آمدنت دعا میکردند💔🥲

من متوجه نشدم،کی تاپیک کاشت ناخن زده؟

یه کاربر اومد یه تاپیک زد که کاشت ناخن براتون مهمه یا غسل بعد هم گفت نظر همتون محترمه

اون وسطا هم میگفت یه غساله نظر من رو عوض کرد یا میگفت صدف ناخن هاتون آسیب میبینه 

ولی استارتر این تاپیک اومد گفت اگر حرف بقیه محترمه خب نظر نده و تأکید کرد که خودش هم کاشت نداره 

بعد استارتر اون تاپیک کاشت ناخن شروع کرد گفت تو نامتعادلی بدبخت اطرافیانت برو تراپیست و چرا تو تاپیک بقیه میگی هرکس رو تو قبر خودشون میزارن و از این حرفا 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

حرفش سم خالص بود جا داره اسکرین بگیریم هر وقت دلمون گرقت نگاه ب کامنتش کنیم بخندیم😂😂😂

😂😂😂😂 تو تاپیکی با عنوان سم خالص

میشه بذاریش

بخشودگی اهل گنه درصف محشر/وابسته به یک گردش چشمان حسین است🖤🖤