2777
2789
عنوان

چرااا نی نی سایتی ها اینطوری ان😐🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 1094 بازدید | 87 پست
😂😂😂من بیچاره تازه دل داریش دادم تو تاپیک های دیگس بعدم نظز من این ، وقتی تاپیک میزنی جنبه باید دا ...

حالا من ی تاپیکی زده بودم برای اینکه بچه های همسایه سرو صدا میکنن عصر نمیذارن بخوابم و اینجور مادرا بی فرهنگن و کارشون اشتباهه

بگذریم ک تاپیکم ترکید 

یه خانمی اومد تو تاپیکهای دیگم کامنت گذاشت و هر چی لایق خودش بود رو ب من نسبت داد

منم از خجالتش دراومدم😂😂😂

مراقب خوبیات باش خوشگله😘🥰

حالا من ی تاپیکی زده بودم برای اینکه بچه های همسایه سرو صدا میکنن عصر نمیذارن بخوابم و اینجور مادرا ...

میگم که جواب که بدی میشی عصبی و ..

من هیچ توهینی بهش ندارم تا میبینم اومده باز داره توهین میکنه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ازه دیگ میگم لابد خودش از اوناس ک بجش همش کف کوچه خیابون

اره دیگه صد در صد

و اینکه خیلی بی چاک و دهن بود 

اومد گفت ههه امضات 

ههه تو حتما مشکلی داری ک تو فلان تاپیکت گفتی فلانی آبرومو برده و شر راه افتاده 

قشنگ تاپیکای منو شخم زده بود و دنبال اتو بود

مراقب خوبیات باش خوشگله😘🥰

پشت هر اکانتی یه نفر نشسته که بدبختی های خودشو داره اون یک نفرم یه دل داره که خدای دلش خیلی بزرگه نمی‌دونم بعضی نی نی سایتی ها چطور جرات میکنن هر حرفی رو به زبون بیارن و به فکر اون آدمی که پشت اون اکانت نشسته نیستن از خدای بالا سرش هم نمیترسن جوری که انگار فقط خودشون هستن که خدا دارن واقعا کلمات میتونن خیلی زهرآگین و کشنده باشن میتونن از تیر تفنگ هم کشنده تر باشن 

من عموما آدم زود رنجی نیستم و اون مدلی نیستم که مثلا کسی چیزی بگه من به دل بگیرم خیلی کم پیش میاد از حرف کسی ناراحت بشم معمولا به کتفم نیست حرفش 

اما یه نی نی سایتی هست که نمیبخشمش واقعا من امیدوارم مشکلش حل بشه و دیگه درگیر حل کردنش نباشه اما به خاطر اون کلماتی هم که بهم گفت حلالش نمیکنم سپردمش به خدا

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
این واقعا مشکل داره ها بره تراپیست مراجعه کنه😂😂😂بیش چار ساعت تو نینی سایته فقط هم میگه هرکس تو قب ...

@niniyar    

حتی تو تاپیک خودشم توهین توهین کرد که توهمی هستی و دلم میسوزه برات و برو تراپیست و ... توی تاپیک ش هست 

پشت هر اکانتی یه نفر نشسته که بدبختی های خودشو داره اون یک نفرم یه دل داره که خدای دلش خیلی بزرگه نم ...

نه برام مهم نبود ولی تمومش نمیکرد 

توهین نمیکردم باز میگفت تو نامتعادلی و دلم‌میسوزه وفلان

بازم اومد اینجا و ادامه داد حرفاشو

میگ تو معروفی کسی از دستت در امان نیست 😂