2777
2789

واقعا چرا ما که جاییو نداریم حرف دلمونو بزنیم چرا تا یچیزی داره دیده میشه و دوستان آدمووووو راهنمایی میکنن تاپیکو گزارش میزنید آخه این چه کاریهههه؟؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امشب کلا برای عقده پراکنی اومدن انگار برن بخوابن .یه سایت راحت شن از دستشون

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

حتما اینجا باید داستان عشق عاشقی تعریف کنیم یا باید از خیانت گفت چرا داشتن بچه ها راهنمایی میکردن تا ...

انسان های ابله زیادی هستن که توهین میکنن و گزارش میزنن اهمیت نده

دشمنانت را بکش و اگر می‌توانی دوستانت را هم؛

و این کجاش بد بودطرف چندساله تاپیک روابط خازچرج از چهارچوب میزنه یدونشم نترکیده

دلم. گرفته بود این تاپیکو زدم بچه هام داشتن حرف میزدن یکیشون گف گزارش میزنم ترویج نمیدونم چی یعنی به ثانیه نکشید ترکید