2777
2789
عنوان

شده ازخنده بچت عصبی بشی

147 بازدید | 19 پست

من نزدیک ده روزه مریضم واین ویروس لعنتی رو گرفتم دیگه تازه دارم سرپامیشم هنوز سرفه دارم اونقد سرفه میکنم که سردرد میشم باهرسرفه انگار پتک میخوره توسرم امشب توی بدبختی افتادم چندروزه عادت کرده تامن سرفه میکنم به شدت میخنده خیلی سخت بود همزمان سرفه سردرد خنده بی پایان بچه نه فقط یدونه ها باهرسرفه ای یه خنده واقعا خنده دار بود هم جلو خودمو گرفته بودم سرفه نکنم که پسرم نخنده هم ازاونور ازسرفه نکردن داششتم میترکیدم😐🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا پسر من نه ماهشه هر کی عطسه کنه غش غش میخنده فداش بشم الهی🥰

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

کلاس اوله بدنم خیلی ضعیفه هروقت مریض میشم کم کم ده روز درگیرم دیگه خسته شدم

عزیزممم فکر کردم نی نیه😂😂

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

نه بابا بزرگه میگه خندم میادسرفه میکنی

اشکال نداره بچست دیگه شما هم بخاطر مریضی اعصابت ضعیف شده حق داری اما خب بچست دیگه عزیزم

حالا پسر من نه ماهشه هر کی عطسه کنه غش غش میخنده فداش بشم الهی🥰

نی نی بامزه س ادم عصبی نمیشه مال من بزرگه بااون صدای بزرگونه میخنده میخوام خودمو بکشم

نی نی بامزه س ادم عصبی نمیشه مال من بزرگه بااون صدای بزرگونه میخنده میخوام خودمو بکشم

ای خدااا سعی کن پیشش سرفه نکنی🤭🤭

جریان این ویروس چیه؟ ما هم هممون درگیر شدیم یکی یکیکرونائه چیه اخه؟

کروناست منم گرفتم الان کامل صدا ندارم