2777
2789
عنوان

بچه ها من حالم اصن خوب نیست😭😭😭نمیدونم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر برای همه مون ناراحتم....توی این سنمون هممون غم داریم حالمون خوب نیست....منم پرانول خوردم ...هیچ ...

کاش اصلا تموم میشد ایندنیا دیگه واقعا به درد نمیخوره😭😭

دارم دیوانه میشم

ممنونم نه نمیخواد🙂

آخه چرااا؟؟؟ خدا راهو چاره داده الکی برای خودت درد وغصه درست نکن  تا دیر نشده برو دنبال درمان قربونت خواهرانه دارم بهت میگم 

بخدا من الان توحسرت یه خواب راحت دارم له له میزنم ونیست😭😭

ناشکری نکن عزیزم چرا نمیخوای بری

جهنم بود؟الان ازاون شرایط رها شدی عزیزم؟من احساس میکنم دیگه درست نمیشه وتا آخر عمر همینه شرایط🤕😔😭

وقتی میگم این دنیا جهنم بود یعنی کلا جهنمه چون هنوز ازش در نیومدم بیرون و همینجا هستم

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
آخه چرااا؟؟؟ خدا راهو چاره داده الکی برای خودت درد وغصه درست نکن تا دیر نشده برو دنبال درمان قربونت ...

عزیزم درد و غصه هست منم راضی نیستم اینجوری زجر بکشم:)

منم همینم حسرت یه خواب راحت یه ذهن آزاد رو دلم مونده یه روز بدون درد..هعی بیخیال

امیدوارم مشکلتون زودی حل شه و خانواده به آرامش برسه

من ۱۵ سال تو شرایط مشابه شما زندگی کردم، داداشم افسردگی حاد داره و پرخاشگری میکنه، هرکیو میدید میزد، دادو بیداد میکرد، میزد وسیله هارو میشکوند، کارای عجیب غریب میکرد، الان آرومتر شده ولی حالش هنوز خوب نیس، من ازدواج کردم از اون خونه اومدم بیرون، ولی هنوزم وقتی میشنوم حالش بد شده استرس و اضطراب میگیرم چون دقیقا میدونم الان خونواده م تو چه وضعیتی هستن، مادر و پدرم پیر شدن از دستش، درکت میکنم...