2777
2789
عنوان

من یک عدد خر هستم

289 بازدید | 14 پست

پنج ساله عروسی کردم جلوگیری کردم..گفتم لابد قوی ام که پریودم منظمه..این ماه رفتم زیر نظر دکتر ..سونو شدم فولی هام ریز بودن...کاش ماه اول عروسی میرفتم..هم سنم کم بود هم وقت داشتم..الان فقط دارم گریه میکنم

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب الان دنبالش باش دیگه انتخابت این بوده که تا چند سال با ردار نشی اگر اون موقع هم نرمال بود شرایطت ...

چون احمق بودم که نمیدونستم تو هر ماه فقط بیست درصد شانس دارم..حتی اگه ساالم باشیم

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

پیاده روی روزی نیم ساعت در حدی که به عرق بیوفتی روزی ۲۵ تا دراز نشست خوراک خوب ماه دوم حامله ای

از امروز رفتم...تا کی ادامه باید داد؟؟هر روز؟؟

من هم یک عدد خر هستم و بعد ۱سال اقدام کردمولی پلیکیستکم تاپیک دیشبم نظر دادی

چرا ...واقعا خرشدیم فکر کردیم زرتی میشه..اخه این چه دردیه

چرا عزیزم میترسی 

علم انقد پیشرفت کرده ک میتونی باردار بشی 

نترس قرص و دارو بخور 

ورزش کن 

پیاز درمانی کن خیلی خوبه

عسل و سیاهدونه هر شب بخور 

فولیکولات بالغ میشن و رشد میکنن اصلا نترس چیز خاصی نیس 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

چرا ...واقعا خرشدیم فکر کردیم زرتی میشه..اخه این چه دردیه

شما خانم هستی 

43سالتونه 

خوب این که دیگه مشخص هست الان بشه با ریسک سلامت بچه چه می‌کنی زوری نخواه از خدا اگه خدا نکرده سندروم بشه چکار می‌کنی 

بچه ای که با مادرش 45سال اختلاف سن داشته باشه در آینده فقط تو اوج جوانی دست تنها باید پدرومادر پیر نگه داره 

به نظرم یک بچه رو به سرپرستی قبول کن که از آب وگل هم درآمده ثواب هم داره 

شما خانم هستی 43سالتونه خوب این که دیگه مشخص هست الان بشه با ریسک سلامت بچه چه می‌کنی زوری نخواه از ...

۳۵ سالمه