2777
2789

توی تهران کندو خیلی معروفه اما هزینه رو جدیدا نمیدونم چقدره توی سایتش میتونی چک کنی احتمالا بسته به اموزشگاه از ۸ تومن باشه تا ۱۵ تومن

مجتمع فنی تهران هم بد نیست اون فکر کنم کمتره

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

توی تهران کندو خیلی معروفه اما هزینه رو جدیدا نمیدونم چقدره توی سایتش میتونی چک کنی احتمالا بسته به ...

چند ماهه عزیز 

ب نظرت خرج کنم الان 

بعدش میتونم کار کنم بدستش بیارم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند ماهه عزیز ب نظرت خرج کنم الان بعدش میتونم کار کنم بدستش بیارم؟

فکر نمیکنم بتونی با یه دوره بری سرکار برنامه نویسی اما اگه کامل دورهاشو بری بعد بری یه جایی مثلا چندماهم اونجا کاراموزی باشی اگه کارت خوب بود شاید استخدامت کنن کلا الان برنامه نویسا خیلی حرفه ای شدن مخصوصا که مدام هم دوره میرن و خودشونو اپدیت نگه میدارن ، اگه علاقه به برنامه نویسی داره بهتره از اول رشته اش رو بری دانشگاه بخونی تا اینکه دوره ببینی

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

بهتره دوره های غیرحضوری برای برنامه نویسی تهیه کنید . دوره های حضوری برای برنامه نویسی به درد نمیخوره

ای جان و ای جانان من ، ای عشق جاویدان من ، نامت طنین انداز شد ایران من ایران من 🧡

دوره های حضوری معمولا قیمت بیشتری دارن نسب به آنلاین ها.

شما اگه خوب وقت بزارید میتونید 3 ماهه تا حد مناسبی یاد بگیرید و اگر تهران یا شهر بزرگ هستین سریعتر میتونید به درآمد برسید. و هزینه تون دوماهه برمیگرده.

و بنظر من دوره های آنلاین و حضوری هر کدوم مزایا و معایب خودشو دارن. در کل مزایای یه دوره خوب حضوری خیلی بیشتر از دوره های آنلاینه. به چند دلیل:

1. علاوه بر اینکه شما از کلاس یادمیگیری، از همکلاسیهاتم میتونی یاد بگیری.

2. ویدئوی دوره حضوری هم در اختیار شما قرار داده میشه و میتونی توی خونه هم ببینی و تمرین کنی.

3. مطمئن باشید وقتی شما تمرین میکنید، خیلی براتون سوال پیش میاد که میتونید هر جلسه از استادتون بپرسین.

4. اگه واقعا استاد خوبی داشته باشین، میتونه بهتون توی کار پیداکردن هم کمک کنه و بهتون مشاوره بده توی همه زمینه ها مثل نحوه رزومه نویسی، نحوه مصاحبه ها و نمونه سوالات مصاحبه. توی استخدامتون خیلی میتونه کمک کنه.

5. استادتون میتونه به شما مسیر یادگیریه بعدیتون هم بگه و کلی کتاب و ویدئو آموزشی خوب بهتون معرفی کنه و خیلی چیزای دیگه.

6. شما وقتی میخای یجا بری واسه یادگیریه حضوری، بهتره بجای اینکه آموزشگاهش و بررسی و تحقیق کنی، استادشو تحقیق ککنی که ببینی کیه و چه رزومه ای داره. استاد راهنما از خود آموزشگاه میتونه مهم تر باشه.

7. و مهم تر اینکه استادتون میتونه شمارو معرفی کنه واسه دوره کارآموزی، به یسری شرکت های برنامه نویسی یا پروژه بده بهتون.

ولی خب من خودم جای خاصی رو نمیشناسم که بهتون معرفی کنم.