من دوازده سیکل رفتم سونو داخلی گفت فولی هات ریزن..کلومیفین ولتروزل داد روزی از هر کدوم سه تا..گفت چهارشنبه برم پیشش که میشه شانزده پری..امروز تخمک گذاریم بود ترشح هم داشتم..پس چرا گفت شانزدهم بیا سایز فولی بهت بگم..مگه بعدش امکان بارداری کم نمیشه چون تخمک فقط یک روز زنده است
کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
پس این ترشحات ودرد تخمک روز ۱۵ پری الکیه؟؟تخمکی نیست؟؟
کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد
اهان نمیدونم من دکترم اینجوری مگه مصرف میکنم این ماه همچی خوب بود منتها زخامت رحمم لعنتی پایین بود
تو را خدا دعام کن..دنیام سیاه شده...
ان شاالله عزیزم این ماه هم من هم شما باردار بشیم ببخشید میپرسم خیلی وقت اقدامیت؟
نه ..تاحالا معذرت میخام میگم فقط جلوگیری کردیم..یک بار هم انجام ندادیم..گفتم طبق نظر پزشک پیش برم بگه کی اقدام کن که اینجوری شد
من چون تو شرایطت بودم میدونم که گاهی درد فقط هست هیچ خبری نیست از من مثلا دردش تا رونمم میرفت ولی اص ...
بچه دار شدی؟؟
سونو داخلی مگه انجام نمیدید پس اون جا نوشته هر تخمذان چن تا فولی داشته و اندازه هر فولی چند بوده
نه با دستگاه داخل مطبش دید..اصلا سایز نگفت..فقط گفت دوتا داری کم رشد کردن..مث بقیه جاها نبود چاپی باشه وقشنگ توضیح بده..