2777
2789
عنوان

تورا خدا مامان های اقدامی بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 53 پست
نه..خودمم تعجب کردم..منشیش گفت میخاد آی یو آی شم که گفته اینجور

اهان نمیدونم من دکترم اینجوری مگه مصرف میکنم  این ماه همچی خوب بود منتها زخامت رحمم لعنتی پایین بود

منتظرم دوباره مامان بشم  دعام کن دوست خوب من.. یه گل دختر دارم عاشقشیم  الان تو اقدامم برای نی نی دوم اگه خدا صلاح دید 🥺 بهم بده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه اصلا کمتر از ۱۸ اصلا

پس این ترشحات ودرد تخمک روز ۱۵ پری الکیه؟؟تخمکی نیست؟؟

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

اهان نمیدونم من دکترم اینجوری مگه مصرف میکنم این ماه همچی خوب بود منتها زخامت رحمم لعنتی پایین بود

تو را خدا دعام کن..دنیام سیاه شده...

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

تو را خدا دعام کن..دنیام سیاه شده...

ان شاالله عزیزم این ماه هم من هم شما باردار بشیم 

ببخشید میپرسم خیلی وقت اقدامیت؟

منتظرم دوباره مامان بشم  دعام کن دوست خوب من.. یه گل دختر دارم عاشقشیم  الان تو اقدامم برای نی نی دوم اگه خدا صلاح دید 🥺 بهم بده

من چون تو شرایطت بودم میدونم که گاهی درد فقط هست هیچ خبری نیست 

از من مثلا دردش تا رونمم میرفت ولی اصلا انگار نه انگار تخمک خوب نبود ،عوضش اون ماهایی که کمتر بود دردش بودش 

بعد که از دکتر پرسیدم گفتم بخاطر بیماریت این دل درد ها میگیری 

ان شاالله عزیزم این ماه هم من هم شما باردار بشیم ببخشید میپرسم خیلی وقت اقدامیت؟

نه ..تاحالا معذرت میخام میگم فقط جلوگیری کردیم..یک بار هم انجام ندادیم..گفتم طبق نظر پزشک پیش برم بگه کی اقدام کن که اینجوری شد

سونو داخلی مگه انجام نمیدید پس  اون جا نوشته هر تخمذان چن تا فولی داشته و اندازه هر فولی چند بوده

من چون تو شرایطت بودم میدونم که گاهی درد فقط هست هیچ خبری نیست از من مثلا دردش تا رونمم میرفت ولی اص ...

بچه دار شدی؟؟

چای کوهی چیه

کرک خرگوش میگن ،چای کوهی هم میگن ،معجزه رحم 

عفونت ،کیست ،فیبروم ،سردی رحم نابود میکنه 

رحم بارور میکنه ولی بعد باروری نباید بخوری 

کسیم که پریود نمیشه با این میتونه 

سونو داخلی مگه انجام نمیدید پس اون جا نوشته هر تخمذان چن تا فولی داشته و اندازه هر فولی چند بوده

نه با دستگاه داخل مطبش دید..اصلا سایز نگفت..فقط گفت دوتا داری کم رشد کردن..مث بقیه جاها نبود چاپی باشه وقشنگ توضیح بده..

نه ..تاحالا معذرت میخام میگم فقط جلوگیری کردیم..یک بار هم انجام ندادیم..گفتم طبق نظر پزشک پیش برم بگ ...

اوووو دختر تا ۶ ۷ ماه طبیعی باردار نشی گفتم حتما خیلی تلاش کردی استرس نداشته باش  مویز انجیر دمنوش استوخودوس اینا بخور  مهم اینه که تخمک داری اندازه اش با قرص درست مبشه نگران نباش