2777
2789
عنوان

تورا خدا مامان های اقدامی بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 53 پست
کرک خرگوش میگن ،چای کوهی هم میگن ،معجزه رحم عفونت ،کیست ،فیبروم ،سردی رحم نابود میکنه رحم بارور میکن ...

منم پس بخورم

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

بچه دار شدی؟؟

گفتم بالاتر بعد ۶ ماه شد 

من پیوسته طبق برنامه دکتر عمل کردم 

نه لتروزول نه کلوفمین ،نه آمپول آزادی سازی نه آی یو آی نه آی وی اف هیچ کدومو انجام ندادم 

فقط ورزش ،خواب درست ،تغذیه مناسب ،اعصاب آروم و مکمل خوردن انجام دادم درست شد 

دکترمم گفت بعد ۶ ماه محال نشه که شد 

گفت نشد بیا تست رنگی بده چون با داروهات و برنامت باید بشه مگر اینکه لوله هات بسته باش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرک خرگوش میگن ،چای کوهی هم میگن ،معجزه رحم عفونت ،کیست ،فیبروم ،سردی رحم نابود میکنه رحم بارور میکن ...

هاااان ما میگیم لولو پشمی😂

منتظرم دوباره مامان بشم  دعام کن دوست خوب من.. یه گل دختر دارم عاشقشیم  الان تو اقدامم برای نی نی دوم اگه خدا صلاح دید 🥺 بهم بده

خوب اندازش مگه میره بالا؟؟وقتی امروز ازادشده..چون من امروز هم تخمدان اام درد میکرد هم ترشح داشتم..او ...

مربوط به آزادی تخمک نیس درده ...تخمک هات داره رشد میکنه...خودش آمپول میده آزادمیشه تخمکت

راستش عزیزم از این چیزایی که گفتی چون درگیرش نبودم نمیدونم. ولی منم اقدامی ام ماه اولم بود ببینم این ...

عزیز من سقط داشتم البته یکسال نیم میگذره از ترس نمی تونم بار دارشم 

عزیز دلیل سقطت چی بود

نه با دستگاه داخل مطبش دید..اصلا سایز نگفت..فقط گفت دوتا داری کم رشد کردن..مث بقیه جاها نبود چاپی با ...

من که با دستکاه داخل مطبش دید گفت هیچی فولکول نداری این ماه خودم اسرار کردم بزار برم واژنال رفتم دوتا تخمدان راست داشتم دوتا چپ ولی زخامت رحم کم بود با دستکاه خودس که اصلا نفهمید زخامت کم خدب شذ رفتم قرص بهم داد

منتظرم دوباره مامان بشم  دعام کن دوست خوب من.. یه گل دختر دارم عاشقشیم  الان تو اقدامم برای نی نی دوم اگه خدا صلاح دید 🥺 بهم بده

اوووو دختر تا ۶ ۷ ماه طبیعی باردار نشی گفتم حتما خیلی تلاش کردی استرس نداشته باش مویز انجیر دمنوش ا ...

اخه بدبختی من از سه تا هفت پری لتروزل خوردم وکلو میفین...چهار تا امپول هم زدم..خود دکتره تعجب کرد..گفت باید حداقل شش هفت تا فولی بزرگ داشته باشی..که نداشتم

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

من که با دستکاه داخل مطبش دید گفت هیچی فولکول نداری این ماه خودم اسرار کردم بزار برم واژنال رفتم دوت ...

یعنی جای دیگه غیر مطب؟؟دستگاه ها فرق دارن؟؟

گفتم بالاتر بعد ۶ ماه شد من پیوسته طبق برنامه دکتر عمل کردم نه لتروزول نه کلوفمین ،نه آمپول آزادی سا ...

من وقت ندارم..سی وپنج سالم شد  

یعنی جای دیگه غیر مطب؟؟دستگاه ها فرق دارن؟؟

مطب از رو شکم انجام داد برام ولی سونو واژینال رفتم داخلی بود دقیق تر

منی از ترس دکتر دارم میمرم زنده میشم

چرا

مطب از رو شکم انجام داد برام ولی سونو واژینال رفتم داخلی بود دقیق تر

از من داخلی انجام داد..ولی مث بقیه جاها نیست اندازه تخمدان ها وفولی ها را بنویسه..فقط خودش میبینه ومیفهمه...