2777
2789
عنوان

تورا خدا مامان های اقدامی بیان

315 بازدید | 53 پست

من دوازده سیکل رفتم سونو داخلی گفت فولی هات ریزن..کلومیفین ولتروزل داد روزی از هر کدوم سه تا..گفت چهارشنبه برم پیشش که میشه شانزده پری..امروز تخمک گذاریم بود ترشح هم داشتم..پس چرا گفت شانزدهم بیا سایز فولی بهت بگم..مگه بعدش امکان بارداری کم نمیشه چون تخمک فقط یک روز زنده است

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید بری ببین چه اندازه ای شدن ،شاید بهت آمپول بده یوقت میبینی زیاد رشد نمیکنن

خوب اندازش مگه میره بالا؟؟وقتی امروز ازادشده..چون من امروز هم تخمدان اام درد میکرد هم ترشح داشتم..اون تخمکه ااالان ازاد شده

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

راستش عزیزم از این چیزایی که گفتی چون درگیرش نبودم نمیدونم. ولی منم اقدامی ام ماه اولم بود ببینم این ...

من اصلا تا حالا اقدام نکردم پنج ساله عروسی کردم..خدا مرگم را برسونه..فکر کردم زود میشه..این ماه گفتم زیر نظر دکتر اقدام کنم که فولی ها اصلا بزرگ نشدن

باید بری ببین چه اندازه ای شدن ،شاید بهت آمپول بده یوقت میبینی زیاد رشد نمیکنن

امپول ازاد سازی؟؟

خوب اندازش مگه میره بالا؟؟وقتی امروز ازادشده..چون من امروز هم تخمدان اام درد میکرد هم ترشح داشتم..او ...

بعدم باید اندازشون از ۱۸ تا ۲۴ باش وقتی سونو میگه ریز احتمالا زیر ۱۰ ،که با اونایی که گفتی دوسه روزه از ۱۲ سیکل تا ۱۶ بعیده انقدر رشد کرده باش 

راستش عزیزم از این چیزایی که گفتی چون درگیرش نبودم نمیدونم. ولی منم اقدامی ام ماه اولم بود ببینم این ...

میشه انشاءالله 

دکتر خوب پیدا کن درست میشه منکه ۶ ماه زمان برد 

البته من و همسر مشکل داشتیم 

عزیزم من فولکولام ریز بود دکتر لترزول داد از روز سوم قاعدگی میخورم تا روز ۷ بعد روز ۱۳ پریودی امپول ازاد سازی میزنم ۱۳ و ۱۴ و ۱۵ اقدام میکنم  این ماه دوتا فولکول خیلی خوب داشتم ولی نشد

مطمئنید اشتباه متوجه نشدید شاید گفته ماه بعد بخوردید و بیایید

منتظرم دوباره مامان بشم  دعام کن دوست خوب من.. یه گل دختر دارم عاشقشیم  الان تو اقدامم برای نی نی دوم اگه خدا صلاح دید 🥺 بهم بده

بعدم باید اندازشون از ۱۸ تا ۲۴ باش وقتی سونو میگه ریز احتمالا زیر ۱۰ ،که با اونایی که گفتی دوسه روزه ...

اره الان روزی دارم شش تا لترزوزل وکلومیفین میخورم.تخمکهام پکیده از درد

آره بعد اندازه ام باید از ۱۸ تا ۲۴ باش آزاد بشه

کمتر باشه ازاد میشه؟؟

عزیزم من فولکولام ریز بود دکتر لترزول داد از روز سوم قاعدگی میخورم تا روز ۷ بعد روز ۱۳ پریودی امپول ...

نه..خودمم تعجب کردم..منشیش گفت میخاد آی یو آی شم که گفته اینجور