2777
2789

من الان ۱۳ هفته باردارم و سر زایمان اولم برای شیر دهی به شدت سختی کشیدم زخم و ابسه و عفونت همه چی باهم داشتم و بلاخره پسرم شیرخشکی شد و اصلا دلم نمیخواد دوباره تجربه شیرخشک درست کردن داشته باشم 

شما اولین روزای شیردهی چه طرفندایی داشتین که سینه زخم نشه و خیلی سفت نشه ؟ من اشتباه بزرگی که کردم سینه هامو مرتب تو شیردوش میدوشیدم که بنظرم همون باعث زخم شد 

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

خب اکثرا میدوشن چون سینه سفت میشه...اما میگن یکم از همون شیر ب سر سینه بزنی و ماساژ بدی باعث ترک و زخم نمیشه

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اموزش شیر دهی رو قشنگ ببین به من تو بیمارستان یاد دادن ولی چون حالم خوب نبود یاد نگرفتم بچم بد شیر میخورد یکم زخم شد رفتم خانه بهداشت اونجا قشنگ وقت گذاشت یادم داد بعدش دیگه زخم نشد اصلا 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

زخم شده بودن

و بدتر از اون بچه یکی از سینه ها رو نمیخواست

درد زخم یه طرف درد نخواستن بچه هم یه طرف

دکتر اولی که رفتم پماد زینک داد ولی انگار نه انگار فایده نداشت

دکتر دومی که رفتم خدا خیرش بده هر جا که هست

پماد سینه ژنو بایوتیک بهم داد و خیلی خوب جواب داد و راحت شدم

شیر خشک خیلی سخته؟من دوست ندارم خودم شیر بدم

جیگرت خون میشه و جالب اینه بچه های شیر خشکی معده خیلی حساسی دارن زود ترش میکنن اسهال و استفراغ هنوز نیومده اینا میگیرن معدشون اصلا مثل بچه های شیر مادری نیست من پسرم بازم تا ۵ ماهگی شیرش دادم ولی بعدش کلا شیرخشک رسما سرویس شدم بسکه هرجا میرفتم باید وسایلاش همراهم میبود 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

ندوشبدن مادر جوریه بعد چند روز یا بگم‌بعد یمدت کوتاه مطابق با نیاز بچه شیر تولید میکنه...روزای اول ز ...

میگن باید بدوشی که شیر زیاد نشه و سینه هات سفت نشه من چون سه روز اول شیر نداشتم با شیردوش سینه هامو حساس کردم که ای کاش با دستم دوشیده بودم نه با شیر دوش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

میگن باید بدوشی که شیر زیاد نشه و سینه هات سفت نشه من چون سه روز اول شیر نداشتم با شیردوش سینه هامو ...

نمیدونم آخه شیر بدی خودش تولید میکنه فکرکنم

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست