2777
2789

سلام

دخترم ۳سال و ۳ماهشه

من والا خیلیم با بچم صبورم

همه میگن چقدر اعصاب و تحمل داری

ولی بازم گاهی لج میکنه جیغ و گریه ول کن نیست

همسایمون به مدیر ساختمون گفته چرا بچشون انقدر جیغ میزنه؟ ما دلمون میسوزه براش حداقل به بچه رحم کنن

انقد عصبی شدم

نمیدونم چرا درکی از بچه داری ندارن

والا بخدا که من سعی میکنم کنترلش کنم ولی گاهی هر چی نازشو بکشم بدتر میکنه

خب علتش چیه؟

یعنی الکی صبح پا میشه میره وسط خونه جیغ میکشه؟

بدون هیچ دلیلی؟

یا ن

چیزی رو میخواد ک شما نمیدید

یا وقتی چیزی باب میلش نیست 

جیغ میزنه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

خب علتش چیه؟یعنی الکی صبح پا میشه میره وسط خونه جیغ میکشه؟بدون هیچ دلیلی؟یا نچیزی رو میخواد ک شما نم ...

نه عزیزم نه که همیشه جیغ بزنه، مگه روانیه؟

شاید روزی یکی دوبار پیش بیاد لج کنه و جیغ بکشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم نه که همیشه جیغ بزنه، مگه روانیه؟شاید روزی یکی دوبار پیش بیاد لج کنه و جیغ بکشه

طبیعیه! 

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

نه عزیزم نه که همیشه جیغ بزنه، مگه روانیه؟شاید روزی یکی دوبار پیش بیاد لج کنه و جیغ بکشه

دور از جون

اخه اونطور ک شما گفتیید همسایه میگ این جیغ میزنه

گفتم لجبازی خاصی داره یا مشکلی هست ک همش جیغ میزنه

یکی دو بار ک عادیه😐😐😐

توجه نکنید بهش

عصبی اصلااااا نشید

مثلا میگه فلان چیزو بده

نمیتونی بهش بدی

اگر شروع کرد جیغ زدن

فقط بگو هر وقت جیغ زدنت تموم شد بیا حرف بزنیم ک ببینم میشه بدم یا ن فقط با حرف میشه

حالا حرف اگر متوجه نیست اشاره بزنید

بعدم دیگ فک کن روحه

اصلا ن نگاه کن

نه توجه کن هیچی

گریه کرد

جیغ زد

زد تو سرش

نگاهشم نکن

میفهمه با عربده کشی نمیتونه توجهتو جلب کنه

روشش تغیر میکنه🤣

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

دختر منم همینه ، من اصلا به جیغ هاش توجه نمیکنم به خاطر همین زود آروم میشه اما اما از دست شوهرم دیوونه شدم که هرچی میگم محل جیغش نزار گوش نمیده یا زود خواستش رو برآورده میکنه یا سرش داد میزنه و دعواش میکنه و دخترم هم بیشتر لج میکنه و سر همین کار شوهرم این داستان تموم نمیشه

آره چیزی رو میخواد یا کاری بدی میخواد انجام بده نذارم جیغ میزنه

گریه و جیغ و داد کرد اصلا توجه نکنید، براش عادت میشه. 

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

پسرم ۲۵تیر سه ساله میشه پدرمو دراوردع رسما الکی الکی جیغ میزنه گریه میکنه بهونه های بیخود و چرت مثلن امروز سر ناهار یهویی گریه کرد وقتی برم مدرسه نمیایی دنبالم سه ساعت گریه کرد!

ولی تو جبرانِ تمام نداشته های زندگیمی :)پسرم♥️

دور از جوناخه اونطور ک شما گفتیید همسایه میگ این جیغ میزنهگفتم لجبازی خاصی داره یا مشکلی هست ک همش ج ...

آفرین دقیقا خیلی وقتا روشم همینه

ولی باز میگم یکی صداشو بشنوه میگه دارن شکنجش میکنن

همسایمون خیلی بیشعوره کثافت

دور از جوناخه اونطور ک شما گفتیید همسایه میگ این جیغ میزنهگفتم لجبازی خاصی داره یا مشکلی هست ک همش ج ...

بهترین کار ممکن همینه ، اینو هزاران بار به شوهرم گفتم حتی التماسش کردم محلش نزار اما آخرش کار خودش رو میکنه

از دست این مردا

یه  چیزی  تازه  مد  شده  به  اسم   سندروم  ۴ سالگی 

تو  دور  و  بر  چهار  اتفاق  میوفته  

داداش  منم   ۴  سالشه   اینطوری  میکنه  

با دکتر  و  روانشناس  هم   حرف  زدم   گفتن  طبیعیه   تو  این  سن  انگار  میخوان  فقط  قدرت  دستشون  باشه  

حالا  داداشم   که  میگم   مثل  بچه  خودم میمونه  برام   😂

اختلاف  سنیمون  زیاده