2821
2789

راضی هستید یا نه از کراتین؟

من موهام از ریشه بشدت فره و اینقدر اتو مو کشیدم که دیگ وز هم شده تازه داره بهتر میشه با روغن تراپی و اینا 

بنظرتون کراتین کنم؟

احساس میکنم موی فر به صورتم بیشتز میاد ولی از طرفی مرتب نیست و مراقبت زیاد میخواد؟

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

من راضی بودم مو فر دوست ندارم

توجهتوجهدرخواست دوستی پذیرفته نمیشود 💍من بیشتر از "عاشق شدن در یک نگاه"به" از چشم افتادن در یک حرکت"اعتقاد دارم! ......من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...... یه دورانیم از زندگیت هست که واسه یه مدت حالت خوب نیست؛ ولی وقتی ازت می پرسن خوبی؟ دیگه روت نمیشه بگی نه. خجالت می کشی می شینی می شماری می گی خب، اون بار گفتم نه، دیشبم گفتم نه، امروز باید بگم خوبم ......یکی از بدترین دردا اینه که، سرت به سنگی بخوره، که قبلا به سینه ات میزدی .......دلم یه خبر میخواد که هی بخونمش و هی باورم نشه ......بدترین کاری که با یه ادم میتونید بکنید اینه که ارزو کنه هیچ وقت شمارو نمیشناخت.حاضره کل خاطرات خوبشم باهات بده بره اما تو براش فقط یه غریبه باشی ......من یه سریا رو تا زندم نمیبخشم💔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آماده باش که حداقل قید یک سوم موهات رو بزنی و باقی مونده هم خیلی کم حجمتر به نظر میرسه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
من راضی بودم مو فر دوست ندارم

از ریشه فر بود موهات یا از اینایی که فقط پایین شون فر؟

من میترسم پفی بشه بعد یه مدت چون موهای من از ریشه مجعده

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

من موهام ریز شدید پیدا کرده راضی نیستم 

از یه طرف دلم واسه موهای قبلیم تنگ شد🫠

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

موی فر باید سالم باشه که مرتب دربیادکراتین کنی باز از ریشه فر درمیاد یجور بدی میشههمین رسیدگی رو ادا ...

دقیقا خودمم‌ترس همینو دارم چون موهای من از ریشه فره بشدت

ولی کوتاهه و نامرتب حوصله رسیدگی ندارم از طرفی نزدیک چند تا مراسم مهم هستم

از ریشه فر بود موهات یا از اینایی که فقط پایین شون فر؟من میترسم پفی بشه بعد یه مدت چون موهای من از ر ...

از ریشه فر بود

توجهتوجهدرخواست دوستی پذیرفته نمیشود 💍من بیشتر از "عاشق شدن در یک نگاه"به" از چشم افتادن در یک حرکت"اعتقاد دارم! ......من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...... یه دورانیم از زندگیت هست که واسه یه مدت حالت خوب نیست؛ ولی وقتی ازت می پرسن خوبی؟ دیگه روت نمیشه بگی نه. خجالت می کشی می شینی می شماری می گی خب، اون بار گفتم نه، دیشبم گفتم نه، امروز باید بگم خوبم ......یکی از بدترین دردا اینه که، سرت به سنگی بخوره، که قبلا به سینه ات میزدی .......دلم یه خبر میخواد که هی بخونمش و هی باورم نشه ......بدترین کاری که با یه ادم میتونید بکنید اینه که ارزو کنه هیچ وقت شمارو نمیشناخت.حاضره کل خاطرات خوبشم باهات بده بره اما تو براش فقط یه غریبه باشی ......من یه سریا رو تا زندم نمیبخشم💔

بنظر من پروتئین بزن

ارزون تره تا حدودی صافی هم داره اگه مراقبت کنی 

موهاتم احیا میشه

اما کراتین من انجام دارم بعد سه چار سال هنوز اثرش بود فقد ریزش مو گرفتم دیگه

پروتئن تراپی کن بجا کراتین

فر هاش حفظ میشه با پروتئین تراپی یا نه؟

2825
2823
2791
2779
2792