2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم پشتم حرف زده

377 بازدید | 29 پست

من این همه بهش میرسیدم دلم واسش میسوخت از جون دلم مستاجره ۵۰ سالشه  از جون دلم واسه خودش بچه هاش چپ راست دعوتشون میکردم میبردیم بیرون  

اونم تو غر زدن استاد بود هی جلویه من پیش شوهرم هی منو بد میکرد 

منم محل نمیدادم میگفتم اخلاقشه .... شوهرمو سرد میکرد . میدیدم شوهرم دوست داره باهاشون بچرخه . 

منم دوربرم کسی رو نداشتم و اینکه با خوانواده همسرم یه ساختمونم نمیزارن با هرکسی رفت آمد کنیم مجبور بودم از بی کسی پناه اوردم به خواهرشوهرم 

اونم رفته پشت سر من گفته مریم خنگه حالیش نیست بزور قالبش کردن به داداشم بیچاره داداشم از دستش خون به جیگر شده مثله نفهما میمونه خنگه خله و...... 

دارم دیوونه میشم جاریام اصلا خواهرشوهرمو راه نمیدن خونشون راهم بدن خیییلی رسمی 

خواهرشوهرم خونه ما فقط راحت بود پاشو دراز میکرد خونه من در اختیارش بود هرچی دوست داشت میخورد ....

حالا پشت من بیاد این حرفارو بزنه ؟؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دارم دیوونه میشم من مثله مادرم دوسش داشتم

بآید روبرو کنی 

مخصوصا اگه طرف مطمعند جاری

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بگم میترسم بگه کی گفته من نگفتم شر به پا کنه من از منبع مطمئن شنیدم طرفم گفته نگو من گفتم حوصله شر ن ...

مطمین باش پیش یه نفر نگفته، نمیفهمه از کی شنیدی، تو هم مستقیم نگو فقط رابطتو کم کن و تو حرفات بگو ادما لیاقت خوبی ندارن، خوبی کنی فکر میکنن خنگی میرن پشت سرت حرفم میزنن...

الان چجوری بروش بیارم

اول به شوهرت با پیاز داغ فراوون و اشک بگو این همه به خواهرت خوبی کردم این بود جوابم ؟همه حرفاشو بگو.بعدم بگو دیگه نمیخوام با همچین کسی رفت و امد کنم.به خواهرش اصلا چیزی نگو فقط محلش نده و نه دعوتش کن نه خونه ش برو نه جایی ببریدش