2777
2789
عنوان

ام ار ای

201 بازدید | 13 پست

سلام بیماری ام اس دارم 

باید این هفته برم ام ار ای رفتم مرکز تصویربرداری اطهری گفته۳۵۰۰

مرکز تصویربرداری نگار آزما گفت۴ تومن

بیمارستان شفا یحیاییان گفته۵۰۰بنظرتون برم شفا ام ار ای بی کیفیته؟

اخه اونا هزینش خیلی بالاس 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین فکر نکن مرکز دولتی بده

دستگاه هایی که به روز میان مراکز تصویربرداری پول ندارن بخرن دولت اول با پول خودش وارد میکنه 

من یه کاری رو دهه هشتاد باید انجام میدادم که فقط یه مرکز دولتی تو تهران داشت 

هنوز که هنوز هست به پزشکای متخصص هم اسم اون کاری که میخواستم انجام بدم بگی رو نمیدونن چی هست 

فقط پزشکای تصویربرداری و متخصصای مغز و اعصاب و جراح های مغز میدونن چی بود و هست 

هنوزم بزنی بعضی مراکز اسم اون کار رو بگی نمیدونن چی هست فکر میکنن داری ام ار ای رو اشتباه میگی 

برای همین بدون مراکز دولتی به روزتر هست حتی تو دستگاه هایی که واسه جراحی میاد هم اول دولت وارد دولتی ها میکنه بعد پزشکا پولاشونو جمع میکنن واسه مرکز خصوصی میخرن

ام آر ای همون عکسش مهمه که دکتر خودتون نگاه کنه متوجه میشه البته رزولوشن دستگاه‌ها فرق داره ممکنه دولتی بهتر باشه این نمیشه گقت کدوم بهتره .خود دکترتون جایی و معرفی نکردن؟