2777
2789
عنوان

سورپرایز شوهر خواهرم برای خواهرم

401 بازدید | 27 پست

اینجوری که بردتش رستوران بعد از شام ،گارسونه یه پاکت داده بهش ،تو پاکت سوئیچ بوده ،بعد رفتن بیرون ،دزد گیرو زده که ماشینو پیدا کنه 😬😍

شمارو سورپرایز میکنن؟

من اینو برای شوهرم تعریف کنم که یاد بگیره؟اصلا بلد نیس ،حتی تا حالا برای تولدم  کیک نگرفته ،یا همیشه خودم میگم بریم رستوران ،اون پیشنهاد نمیده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤩🤩🤩اوخییی مبارککک باشههه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

تعریف کن ولی اصلا یجوری تعریف نکن که یعنی یاد بگیر بدتر میکنن

فقط انگار واسه اینکه برات جالب بوده و در جریان باشه بهش میگی

البته تجربه ثابت کرده مردی که بلد نیست یادنمیگیره😂

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

اصلا بلد نیست از این کارا یک کادو تولد و کیک میخواد بگیره هزار دفعه سوتی میده

اصلا نیتی برای انجامش نداره که بخواد سوتی بده 🤦نهایت کادو بگیره  بدون برنامه ی خاصی بهم بده 

خب حالا بگین من چیکار کنم که شوهرم یاد بگیره

بگو وای دیدی چی شده. گفت چیـ بگو اینجور انقدر ابجیم خوشحال شده.. حالشو اون لحظه خریدارم نه به خاطر ماشین که منم دوست دارم سورپرایزم کنی 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!