2777
2789

عروسی خودمون😂❤️

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دعوت بودم،نشد که برم.مادرشوهرم تعریف کرد

اما خب داماد ازدواج دومش بود،عروس ازدواج اول

دوتا سرویس طلا به عروس دادن،۷ـ۸جور میوه.شاید ۸ـ۱۰مدل شام.تالار و لباس عروس بماند

خودم عروسی هایی که رفتم نسبتا همگی در ی حد بودن

عروسی یکی از دوستان همسرم هم جالب بود،برای حنابندون،بستنی سنتی و آجیل هم داده بودن.اونجا هم متاسفانه قسمت نبود من برم🥴🥴

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴

عروس ارایشش اروپایی بود و خیلی ساده موهاشو فقط جمع کرده بود زیر تور اونم پایین

لباسش اروپایی بود مزون دوخته بود براش

پذیرایی مراسمش معمولی بود مثل عروسی خودم

کوبیده و مرغ زعفرونی شکم پر با خورشت بادمجون 

سالاد و ...

میوه شیرینی مثل مراسم خودم سلف بود

میز بار داشتن و...

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

هتل استقلال،دهه هشتاد،دسر وغذاها اونجا هنوزم یسریاش ندیدم،عروسم تو زمان خودش خوب بود،پدر دوماد شب عروسی یه بنز هدیه داد بهشون وپدر عروس یه واحد اپارتمان تو تهران پارس،خلاصه وضعشون همه جوره توپ بود،البته بعد دو سال داماد دست دوست دختر سابقش گرفت اورد خونه،گفت فلانی ایشون عقد کردم وهمسر قانونیمه،میتونی ازین ببعد با ما زندگی کنی،میتونیم مهرت بگیری وبری

عروسی پسرخالم ،تعداد غذا ها زیاد بود تو باغ گوشت و جیگر کباب میکردن چند مدل برنج و کباب ،خورشت ،سوخاری ،فینگرفود،بستنی ودسر  ، بعد دیگه عروس و همراهاش رقص تمرین کرده بودن خیلی ناز بود و ازینجور کارا 😂

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂