2777
2789

ازدواج یک پزشک با شرایط خانوادگی و مالی خیلی خوب و دختر هم ارشد رشته بهداشت و خانواده با تحصیلات ولی مالی خیلی متوسط 

به نظرتون آیا میتونن مناسب باشن یا نه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم، از این شرایط دختر خانم، پایینتر هم می‌خوان جای تو باشن. نه همه، ولی اکثریت...پس اعتماد به ...

زنده باشین ممنونم که انقد دلسوزانه نظرتون رو میگید . والا خوب من پیش خودم میگم لیاقتشتشون بیشتر از ایناس هر چند خب پدر منم خداروشکر موقعیت اجتماعی خوبی داره ولی اونها خیلی شاید لیاقتشان بیشتر از اینها باشه

زنده باشین ممنونم که انقد دلسوزانه نظرتون رو میگید . والا خوب من پیش خودم میگم لیاقتشتشون بیشتر از ا ...

نه این حرفو نزن... منم سر همین احساساتی که الان داری، یه پسر استاد دانشگاه رو وقتی که ۲۲ سالم از دست دادم. چون اون استاد دانشگاه، خوش چهره، قد ۱۹۰، چشم پاک و... بود، و من یه دختر لیسانس، که اون موقع وضع خانوادگیمم خوب نبود. گفتم نه. من پیشش احساس خواری می‌کنم و اون بهتر از منه... الان ۲۹ سالم شده، از لحاظ مالی خوب شدیم.

ولی خواستگارام بیکار، با وضعیت خانوادگی داغون میان...

خواهش می‌کنم مثل من نباش... خوب تحقیق کن در موردش، اگه مورد منفی نداره، اخلاقیات رو رعایت می‌کنه، پسر خوبیه، مودبه، سنگینه، قیافش به شما میخوره و به دلت نشسته، چرا که نه؟؟؟ احساس لیاقت کن، تو لایق همه ی چیزهای خوب هستی، حتما خدا این لیاقت رو در تو دیده...

نه این حرفو نزن... منم سر همین احساساتی که الان داری، یه پسر استاد دانشگاه رو وقتی که ۲۲ سالم از دست ...

آهان چه حیف شده نمیدونم چرا این احساسات هست واقعا ، ولی میدونم خدا برا شما یکی بهترش رو قسمت خواهد کرد ان شاالله ،  والا ایشون آدم با خدایی هست اگه خدا بهم بگه لایقشی فقط حاضرم در غیر این صورت احساسم میگه اون لیاقتش بسیار بیشتره نه فقط بابت موقعیتش بلکه ایمان زیادش

آهان چه حیف شده نمیدونم چرا این احساسات هست واقعا ، ولی میدونم خدا برا شما یکی بهترش رو قسمت خواهد ک ...

عزیزم خودتو حیف نکن، همه ی ما بندگان خداییم، از روح خداییم، کسی از کسی کمتر نیس، تو وقتی می‌گی اون لیاقتش بیشتر از منه، یعنی روح خدایی تو از اون کمتره؟؟؟ باز هم می‌گم به خاطر احساس خود کم بینی, این خواستگار رو رد نکن.

فقط تحقیق کن، اگه مورد بد دیگه ای داره، ردش کن.

عزیزم خودتو حیف نکن، همه ی ما بندگان خداییم، از روح خداییم، کسی از کسی کمتر نیس، تو وقتی می‌گی اون ل ...

درسته حرفاتون و آدم رو واقعا آروم میکنه ، آن شاالله خدا کمک کنه و دعا کنید که تصمیم درست بگیریم