2777
2789

امروز پسرم زود تعطیل میشد دیگه صبح بردمش با یه مادره تو حیاط مشغول حرف زدن شدم اونم گفت همینجا بمونیم دیگه نریم و برگردیم و تو این گرما منم خیلی دو دل بودم تودلم گفتم یوقت شوهرم پانشه شر کنه. دیگه موندم بعد که تعیطیل شد نزدیک خونه بودم یهو گوشیم زنگ خورد دیدم شوهرمه قلبم ریخت گفتم یاحسین میدونم الان میخواد فحش بده دیگه جواب دادم گفتم پشت درم. اومدم تو مادرشوهرم تو پذیرایی خواب بود ما اومدیم بیدار شد. اومدم تو اتاق خواب خیلی عصبی گفت تا الان کدوم گوری بودی منم گفتم مدرسه بودم داشتم به خانم کمک میکردم گفت گوه خوردی ولگرد. تورو ولت کنن میری ول گردی اصلا خونه نمیای یبار دیگه دیر کنی قلم پاتو میکشونم .‌مطمئنم مادرشوهرمم فهمیده و خوشحال شده چون اونم همش تیکه مینداخت قبلنا که عه چرا الان اومدی یا تو چرا میمونی کلاس کمک کنی 

لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹اسکاج اگه خواستین ارسال میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خیلی بد دل و شکاکه. حالا مارو تاسر کوچم نمیبره ها منم جایی برم فحش میده. اینجام کسی رو ندارم تنهان

لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹اسکاج اگه خواستین ارسال میکنم

بگو من تورونمیخورم انگل کورشو بچتو خودت ببر_بعدشم کل شیف رو وایستادی مدرسه☹️

نه قرار بود تا زنگ اول کلاس باشن

بیزار میشیم از شوهر کردن

نه بابا دو روبریام ندیدم انقد به زنشون گیر بدن

خب توکه اخلاق شوهرت میدونی چرا موندی واقعا نمیفهمم خودت میدونستی چی در انتظارته میدونستی مادر شوهرت هست وقبلا تیکه انداخته بهت بااین اوضاع همچنان ۵ساعت تو مدرسه موندی تا پسرت تعطیل بشه عجب