2777
2789
عنوان

مدرسه روز دختر بهتون چی داد

136 بازدید | 9 پست

ما که مدیرمون روز دختر و سمپاد و لوح های تقدیر همشو یکی کرد   برای پذیرایی یک کیک دو متری خریده بود بین همه ی بچه های مدرسه پخش کرد برای کادو یک کار چوب داد که هم برای روز دختر و هم سمپاد و لوح های سپاس تقدیر از بچه های رتبه برتر همه چیم امروز داد تازه از معلما هم سپاس کرد با یک تیر هزار نشان زد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سمپادی عزیزم؟راضی هستی؟جوش چجوریه؟واینکه درسته میگن معلما درس نمیدن باید کلاس خصوصی؟اصلا ارزش داره کلی تست و بزنی و هزینه کنی بیای سمپاد؟

کسی که داری اینو میخونی میشه لطفا یه صلوات واسه آرزو هام بفرستی؟🥺🫂(کاربری دست دو نفره)

سمپادی عزیزم؟راضی هستی؟جوش چجوریه؟واینکه درسته میگن معلما درس نمیدن باید کلاس خصوصی؟اصلا ارزش داره ک ...

اره من که راضی دارم سال چهارمم تو سمپاد به اتمام میرسونم ببینید جوش به نظر جو بسیار رقابتی و خوبی اما به اون سختی که میگن نیست مثلا هفتم و هشتم فقط شب امتحانی ان اکثرا اما خوب از نهم باز بچه ها جدی میشن و اینکه نه معلما درس میدن به طور کامل و خوب و اساتید مطرحی هم هستند و خوب ببینید بعضی کلاس خصوصی لازمه اما من تا به الان که 4 سال خوندم هیچوقت خصوصی نگرفتم و اینکه از ارزششش پرسیدین بله من اگه برگردم دوباره همه زحمات قبل میکشم حتی بیشتر چون واقعا ارزششو داره 

اره من که راضی دارم سال چهارمم تو سمپاد به اتمام میرسونم ببینید جوش به نظر جو بسیار رقابتی و خوبی ام ...

مرسی جواب دادی عزیزم🙏❤️

کسی که داری اینو میخونی میشه لطفا یه صلوات واسه آرزو هام بفرستی؟🥺🫂(کاربری دست دو نفره)

یه ماگ که روش نوشته شده بود روز دختر و روز سمپاد مبارک و یه تیکه چوب که روش نوشته بود دختر یعنی وارث زیبایی خدا و براش پایه هم گذاشته بود

آدم موفق کسیه که میتونه با آجر هایی که بقیه به طرفش پرت میکنن یه بنای محکم بسازه . بدان که من خیلی آدم پیری نیستم،بقیه پیرم کردن!اگه گفتی سمپاد مخفف چیه؟سازمان ملی پرورش استعداد های درخشان؟نخیر،سازمان منگلان پرتاب شده از دبستان! توجه:درخواست دوستی مرد رو رد میکنم