2777
2789
عنوان

اقا پسری که

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 60 پست
چقدر از این جور آدما بدم میاد که سریع صمیمی میشن

سریع صمیمی نشد،بخدا ادم هولی نیست ،خیلی متشخصه،

2سال استادم بود

کم کم صمیمی شدیم 

بعد کنکور ارتباطمون خیلی بیشتر شد تا الان

:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار بلده فک نکنی عاشقت شده ها بیشتر مشاورا همینجورین ما با چند تا دوستام ی مشاور می‌گرفتیم چند بارم مشاور عوض کردیم و همشون همینجوری بودن با هممون و ما از همینجوری بودنشون بدمون میومد 

اینا فقط براشون مهمه که تو ماه بعدم بری باهاشون مشاور نظر منو میخوای که چند سالم پشت کنکور بودم انواع مشاورا میشناسم این مشاورا به درد نمیخورند

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️b💍  تتلیتیا لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید♥️🏖️                                                             #متاسفم_لطفاً_مرا_ببخش_متشکرم_دوستتدارم    لطفاً از کلماتی که بار منفی دارند در جواب من استفاده نکنید 🙏🏻

من چون خودم تجربه مشابه دارم

به نظرم ایشون بخاطر شناخت استاد شاگردی که داره و احتمالا تو توانایی های تو دیده که قبول میشی میخواد بهت انگیزه بده و حمایت روانی کنه

دقیقا ،موافقم

اصن همینجوری بودنشون باعث میشه بچه ها تو این سن تمرکزشون از دست بدن و هی فکرا اسی بیاد سراغشون و احتمالا پشت کنکور بمونن

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️b💍  تتلیتیا لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید♥️🏖️                                                             #متاسفم_لطفاً_مرا_ببخش_متشکرم_دوستتدارم    لطفاً از کلماتی که بار منفی دارند در جواب من استفاده نکنید 🙏🏻

ربطی ندارع سیستم پسرا با خانوما فرق داره

ینی چی؟

ما حتی تو ی شهرم نیستیم ک همش حضوری دیده باشه منو اخه..

تو چت و یکی دوبار حضوری

بیشتر اسکای روم ک فقظ سرم مشخص بود

کار بلده فک نکنی عاشقت شده ها بیشتر مشاورا همینجورین ما با چند تا دوستام ی مشاور می‌گرفتیم چند بارم ...

عزیزم مشاورم نیست الان

حتی هیچ فایده ای ندارم براش

دوسال قبل بوده

خودش در جریانه

من ی مشاور دیگه گرفتم

حتی با انتخاب خودش مشاور گرفتم

ایشون 402و قبلش من دانش اموزش بودم

من چون خودم تجربه مشابه دارمبه نظرم ایشون بخاطر شناخت استاد شاگردی که داره و احتمالا تو توانایی های ...

رتبه 403م خیلی بدتر از اینا بود😂

ارتباطمون بیشتر اون موضوع مورد علاقه منه و استوریام

و پستایی ک میفرسته

درسی کمتر..

دانش اموزای دیگش خیلی زرنگتر بودن 

اصن همینجوری بودنشون باعث میشه بچه ها تو این سن تمرکزشون از دست بدن و هی فکرا اسی بیاد سراغشون و احت ...

اقا چرا برا خودتون میبرید و میدوزید😂اصلا این دوسال قبل امسال استادم بوده

و الان سرکار خودشه،دیگه استاد کنکور نیست اصلا..

برا همین اصلا خودش هم در جریانه،من مشاور  و استادم یکی دیگه ست

فایده ای ندارم براش

چ الان چ اینده 

عزیزم مشاورم نیست الانحتی هیچ فایده ای ندارم براشدوسال قبل بودهخودش در جریانهمن ی مشاور دیگه گرفتمحت ...

من اون چیزی که میدونستم بهت گفتم 

منم دانشگاه میرم ولی مشاورام فک میکنند پشت کنکورم و همینجورین 

انشاالله که خدا کنارت باشه