2777
2789

من شوهرم و خانوادش خیلی اسم میارن ولی واقعا من شرایطشو ندارم چون شاغلم دخترمم کوچیکه  خودمم سنم کمه هنوز. ولی ی چیزی ناراحتم کرده مگه بچه دختر چشه 

نمی‌دونم واقعا اقدام کنم یا نه

دومی هم ممکنه دختر بشه

بخاطر این چیزا بچه‌دار نشین

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من اکثر مردها و خانواده های لیرانی پسر دوست دارن 

یه عده ای هم هستن که الکی روشنفکر بازی درمیارن،،، وانمود میکنن که براشون مهم نیست ولی بازم  از ته قلب پسر دوست دارن 

شاید ده بیست درصد خالصانه براشون فرقی نداشته باشه پسر و دختر

من باردار بودم میگفتن چهلم‌دخترت رفت بچه بیار انقد کم‌محل کردم و گفتم‌من عاشق دخترم‌و میخوام‌دخترم‌یکی یه دونه باشه که کوتاه اومدن هنوزم گاهی شوهرمو پر میکنن لعنتیای عقده پسر 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
من باردار بودم میگفتن چهلم‌دخترت رفت بچه بیار انقد کم‌محل کردم و گفتم‌من عاشق دخترم‌و میخوام‌دخترم‌ی ...

اونا ببخشید کرم دارن اگه پسرم بود بازم برا بچه دار شدن دخالت میکردن 

حداقل مال من اینجورین انگار میخوان سختی های خودشون کشیدن به عروس هک تحمیل کنن 

مادر شوهر من که میگه باید چهارتا بیاری 

بنظر من اکثر مردها و خانواده های لیرانی پسر دوست دارن یه عده ای هم هستن که الکی روشنفکر بازی درمیارن ...

آره منم شوهرم میگه ک دختر خیلی دوست داره ولی میگه پسر چیز دیگه

عزیزم تو اگه پسر هم داشتی اون کسی که شعور نداشته باشع و کو…نش بخاره دخالت میکنه الان بچه من پسره هنو ...

آره اینا ک کلا میگن هی بچه بیار من اصلا وقتشم ندارم فقط بخاطر شوهرم نمی‌دونم چکار کنم