vahidzahra مدیر استارتر عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 242 عنوان کسی زیر نظر روانپزشک بوده 53 بازدید | 16 پست چجوری یه قرص ارامبخش ضد افسردگی رو کنار میذارن 1404/02/14 | 15:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هدی۲۳ عضویت: 1403/09/13 تعداد پست: 5780 بله دوزشو کم میکنن مثلا دوز ۵۰ میشه ۲۵ دوتا در روز میشه یکی بعد یکی درمیون و هفته ای دوبار و بعد هم قطع البته که پروسه زمان بریه اما نمیشه بعضی قرصارو سرخود قطع کرد و بعضی هاشونمممم باااید سریعع قطع کرد چون ضررشون بیشتر از منفعتشونه
vahidzahra مدیر استارتر عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 242 یهو نمیشه کنار گذاشت چجوری کمش کنم دلوکستین ۲۰
saaaaaaabaaaaaaaaa عضویت: 1402/08/04 تعداد پست: 6269 من بودم سرخود قطع نکنی ک بیچاره میشی انگار معتادی ک جنس بهش نرسیده خطر تشنج هم داره بستگی ب مدت زمان مصرف داره خیلی خیلی آهسته آهسته باید کم کنی
vahidzahra مدیر استارتر عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 242 بله دوزشو کم میکنن مثلا دوز ۵۰ میشه ۲۵ دوتا در روز میشه یکی بعد یکی درمیون و هفته ای دوبار و بعد هم ... من دلوکستین ۲۰ میخورم چارماهه ولی قرصام خیلی زیادن میخوام کنار بذارمش دو روز نخورم گوشه گیر میشم
شادمهر۷۷۷ عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 1694 چجوری کمش کنم دلوکستین ۲۰ یهو کم کنی دچار تپش شدید قلبی میشیو دیگه قلبت نرمال نمیشه اضطراب
vahidzahra مدیر استارتر عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 242 من بودم سرخود قطع نکنی ک بیچاره میشی انگار معتادی ک جنس بهش نرسیده خطر تشنج هم داره بستگی ب مدت زمان ... واقعا هم مث معتادا شدم ولی از دکتر رفتن خستم متخصص نموند که تو این چن ماه نرفته باشم کیفم پراز قرصه
vahidzahra مدیر استارتر عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 242 یهو کم کنی دچار تپش شدید قلبی میشیو دیگه قلبت نرمال نمیشه هییی پس تپش قلبمم بخاطر اینه
شادمهر۷۷۷ عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 1694 هییی پس تپش قلبمم بخاطر اینه تپش قلب داری؟ اره احتمالش زیاده اضطراب
vahidzahra مدیر استارتر عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 242 تپش قلب داری؟ اره احتمالش زیاده اره یکم نامنظمه
saaaaaaabaaaaaaaaa عضویت: 1402/08/04 تعداد پست: 6269 واقعا هم مث معتادا شدم ولی از دکتر رفتن خستم متخصص نموند که تو این چن ماه نرفته باشم کیفم پراز قرصه خب چرا ادامه نمیدی؟ مگ مشکلت حل شده؟در هر صورت اگه خاستی قطع کنی مثلا دو قرص از ی نوع میخوری اونو میکنی یدونه و نصفی تا یک هفته بعد میکنی یدونه تا ی هفته بعد نیم بعد قطع
vahidzahra مدیر استارتر عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 242 خب چرا ادامه نمیدی؟ مگ مشکلت حل شده؟در هر صورت اگه خاستی قطع کنی مثلا دو قرص از ی نوع میخوری اونو می ... مشکلم حل نشده ولی معدم درد شدید دارم دیگه نمیتونم این همه قرص بخورم دکتر رفتم قط نکرد یکی دیگه داد
هدی۲۳ عضویت: 1403/09/13 تعداد پست: 5780 من دلوکستین ۲۰ میخورم چارماهه ولی قرصام خیلی زیادن میخوام کنار بذارمش دو روز نخورم گوشه گیر میشم این خیلی اعتیاد اور نیست یه روز در میون بخور عزیزم قرص مثل یه کاتالیزور میمونه که سرعت بهتر شدنت بهتر بشه اما درمان کننده نیست حتما از یه تراپیست کمک بگیر تا مشکل ریشه ای حل بشه
saaaaaaabaaaaaaaaa عضویت: 1402/08/04 تعداد پست: 6269 مشکلم حل نشده ولی معدم درد شدید دارم دیگه نمیتونم این همه قرص بخورم دکتر رفتم قط نکرد یکی دیگه داد خب قطع ک نمیکنن چون مشکلت سر جاشه هر عارضه ای داشته باشی باید ب دکتر بگی تا عوض کنه پیش ی دکترم باید قرص مصرف کنی دیگ