2777
2789

بله 

دوزشو کم میکنن  

مثلا دوز ۵۰ میشه ۲۵ 

دوتا در روز میشه یکی بعد یکی درمیون و هفته ای دوبار و بعد هم قطع 

البته که پروسه زمان بریه اما نمیشه بعضی قرصارو سرخود قطع کرد و بعضی هاشونمممم باااید سریعع قطع کرد چون ضررشون بیشتر از منفعتشونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله دوزشو کم میکنن مثلا دوز ۵۰ میشه ۲۵ دوتا در روز میشه یکی بعد یکی درمیون و هفته ای دوبار و بعد هم ...

من دلوکستین ۲۰ میخورم چارماهه ولی قرصام خیلی زیادن میخوام کنار بذارمش  دو روز نخورم گوشه گیر میشم

من بودم سرخود قطع نکنی ک بیچاره میشی انگار معتادی ک جنس بهش نرسیده خطر تشنج هم داره بستگی ب مدت زمان ...

واقعا هم مث معتادا شدم ولی از دکتر رفتن خستم متخصص نموند که تو این چن ماه نرفته باشم کیفم پراز قرصه

واقعا هم مث معتادا شدم ولی از دکتر رفتن خستم متخصص نموند که تو این چن ماه نرفته باشم کیفم پراز قرصه

خب چرا ادامه نمیدی؟ مگ مشکلت حل شده؟

در هر صورت اگه خاستی قطع کنی مثلا دو قرص از ی نوع میخوری اونو میکنی یدونه و نصفی تا یک هفته بعد میکنی یدونه تا ی هفته بعد نیم بعد قطع

خب چرا ادامه نمیدی؟ مگ مشکلت حل شده؟در هر صورت اگه خاستی قطع کنی مثلا دو قرص از ی نوع میخوری اونو می ...

مشکلم حل نشده ولی معدم درد شدید دارم دیگه نمیتونم این همه قرص بخورم دکتر رفتم قط نکرد یکی دیگه داد

من دلوکستین ۲۰ میخورم چارماهه ولی قرصام خیلی زیادن میخوام کنار بذارمش دو روز نخورم گوشه گیر میشم

این خیلی اعتیاد اور نیست 

یه روز در میون بخور 

عزیزم قرص مثل یه کاتالیزور میمونه که سرعت بهتر شدنت بهتر بشه اما درمان کننده نیست 

حتما از یه تراپیست کمک بگیر تا مشکل ریشه ای حل بشه

مشکلم حل نشده ولی معدم درد شدید دارم دیگه نمیتونم این همه قرص بخورم دکتر رفتم قط نکرد یکی دیگه داد

خب قطع ک نمیکنن چون مشکلت سر جاشه هر عارضه ای داشته باشی باید ب دکتر بگی تا عوض کنه پیش ی دکترم باید قرص مصرف کنی دیگ