2777
2789
عنوان

کیاپسربچه دو سه سال دهرن

119 بازدید | 19 پست

چجوری مشغولش می کنین توخونه

پسرمن که فقط عاشق بیرونه

باسباب بازی هم زیاد حوصلم نمیکشه مشغولش کنم

الان توکوچه داره سه چرخه سواری میکنه،تا۴ساعت هم بمونه بیرون باز خونه آوردنش با گریه زاریه

البته دخترمم پیششه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بپرسم چنتاکلمه حرف میزنه؟

والا حرف نمیزنه😔

فقط چنتا کلمه میگه بابا ماما رف بریم،البته به ترکی

قاقا یعنی خوردنی،وچن تا کلمه دیگه...

یامن میگم هاپو چجوری میکنه میگه هاپ هاپ

صدای پیشی و خر و گوسفندم بلده..

والا حرف نمیزنه😔فقط چنتا کلمه میگه بابا ماما رف بریم،البته به ترکیقاقا یعنی خوردنی،وچن تا کلمه دیگه ...

پسرمنم حرف نمیزنه درحدباباماماست نگرانم

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

پسرمنم هی یه صداهایی درمیاره ازخودش مثلا میگه یا ..یاا..

😂منم همین

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

چه توانایی هایی دارهمثلا میگی فلان چیزو کی خرید درست میگه؟یاتوگوشی عکس یکی رونشون بدی میگه کیه؟

میشناسه لی حرف نمیزنه