2777
2789
عنوان

استعفا بدم یا نه 😭

496 بازدید | 59 پست

سلام

تورو خدا کمک کنید سعی میکنم کامل توضیح بدم که ابهام نمونه. 

من کارمند رسمی دولتیم حقوق و مزایام نسبتا خوبه بعد مرخصی زایمانم 4ماه تونستم بدون حقوق بگیرم الان پسرم 13 ماهشه و بسیار به من وابستس از هفته دیگه باید برگردم سرکار ساعت کاریم از 8 تا 2.5 بعد از ظهره یعنی تا 3 صد درصد خونه ام. امکان اینکه کسی بچه رو نگه داره نبست تنها گزینم مهد کودکه 

نه حیفه اخه زمانشم زیاد نیس به حقوقش احتیاج داری یا نه؟؟؟

دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش                   سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش                  یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری                  راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرم موقعیت کاریش خوبه ولی خیلی تو خرج و مخارج حساب کتاب میکنه تا حدی که خیلی وقتا رفتاراش به آدم بر میخوره من اصلا آدم مادیی نیستم ولی همین الان که حقوق دارم رفتارهای شوهرم آزارم میده نمیدونه اگه نرم سرکار چی میشه 

اصلا جدای از وضعیت اقتصادی و اینجور چیزها بچه ها زود عادت میکنن
بعدشم بزرگ که بشه نمیگه دستت درد نکنه بخاطر من نرفتی
خودتم پشیمون میشی

کردم از عقل سوالی که مگر ایمان چیست؟عقل برگوش دلم گفت که ایمان ادب است.آدمیزاد اگر بی ادب است آدم نیست فرق مابین بنی آدم و حیوان ادب است🙄🙄🙄😉

عضویتتم مبارک

دلایل بودنم راهرروزمرورمیکنم    هرروزازتعدادشان کم میشود                              آخرین باری ک شمردمشان                                         تنهایک دلیل برایم باقی مانده بود                        آن هم وجودتوبود 💓دخترم💓                                💞💞💞💞💞                    
همسرم موقعیت کاریش خوبه ولی خیلی تو خرج و مخارج حساب کتاب میکنه تا حدی که خیلی وقتا رفتاراش به آدم ب ...

ن برو سرکار

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه